荒島日記.2(新手故、後宮甜)

1001 回覆
195 Like 19 Dislike
好問題
以後會講 不過睇返個劇情進度
應該都要幾個月之後(如果你地仲會追既話)
你唔棄既都會追
巴打 好睇 btw 如果得閒最好出得密啲 因為有啲疏
唔好比人NTR男主就一定有唔少人KEEP住睇
落海捉生蠔補下啦
Speed
177.教訓

辣椒妹吐了一啖口水到小東東頭上,就用手好溫柔咁套弄小東東,十幾秒後,小東東又再堅挺著。

我用可憐既眼神望向旁邊既雪兒,而雪兒無理會我⋯睇嚟依家點講都無用,我只能夠默默承受⋯⋯

「我嚟啦~」
辣椒妹握住小東東對準佢既下體,磨擦左幾下便開始坐落嚟。

「嗯⋯⋯」
小東東慢慢進入辣椒妹既私處內,辣椒妹就顫抖左一陣,兩舊木瓜亦跟著微震。

辣椒妹既私處緊緊包住小東東,肉壁慢慢傳達暖意,原本感到疲倦既我,因為辣椒妹既溫暖私處再加上佢輕微既顫抖,而變得精神返。

辣椒妹提起雙手,揸實佢自己個對木瓜奶,然後係我面前不停咁搓揉,令我全神貫注望實佢。

望住佢對木瓜奶俾佢搓揉到變曬形,木瓜奶既柔軟度,令我感到些少口渴,不斷咁吞口水。

「嗯⋯仲係⋯好硬⋯嗯⋯」
辣椒妹慢慢咁扭動下體,小東東亦跟住係佢體內左右擺動,磨擦佢溫暖又濕潤既私處肉壁。

雪兒突然靠近,用手擰轉我頭對住佢,然後把棉花小嘴堵上我嘴巴,同我嚟個深情一吻。

雪兒既舌頭肆意闖入我既口裡面,口沫亦緊隨舌頭,慢慢咁流入我口腔,慢慢咁,兩個舌頭好習慣地,互相纏繞在一齊,圍住對方旋轉。

「唔⋯唔⋯⋯」
同我濕吻中既雪兒,鼻腔向我噴了一口又一口暖氣。

兩分鐘後,雪兒用手棒著我個頭,挺起佢心口既白兔仔到我嘴邊,我毫不客氣地張開嘴,把雪兒粒粉紅色乳頭含在嘴裡。

雪兒上半身輕微咁顫抖。
「嗯⋯⋯溫柔啲⋯」

我用力啜實粒粉紅色乳頭,白兔仔好快就散發出雪兒獨有既奶香味,然後我用舌尖不斷挑引粒乳頭,用味蕾磨擦雪兒敏感既肌膚,轉眼間,粒粉紅色乳頭已經充血變硬。

雖然我粗魯咁對待雪兒既白兔仔,但雪兒佢並無推開我,反而更加用力攬實我個頭,令白兔仔更加貼近我,恨不得我同白兔仔融合埋一齊。

「唔⋯⋯」
一直扭動臀部既辣椒妹,突然皺曬眉頭,用手掩住個嘴,個樣顯得十分難受。

辣椒妹既私處愈來愈緊逼,肉壁緊貼住小東東磨擦,完全唔留一點空隙。

佢私處分泌唔少水份,扭動臀部個陣就好似海浪咁,一直拍打小東東個頭部,舒服到我都輕微咁震左幾下。

半分鐘後,辣椒妹突然退後,小東東從佢私處內抽出嚟,表面沾滿辣椒妹分泌出嚟既黏液。

「嗯唔⋯」

辣椒妹好舒暢咁叫左一下,然後佢身體抽搐左幾下,緊接住就噴出左少量既愛液,噴到我成個肚腩都係。

高⋯高潮⋯⋯

「唔好理⋯再錫嗯⋯⋯」
我停低望辣椒妹既反應,雪兒擰返我個頭,要我繼續親吻佢既白兔仔。

無幾耐,小東東又俾人握住套弄。

辣椒妹再次跨上我身上,握住小東東對準佢既下體,引領小東東慢慢咁插入去。
「嗯⋯⋯」

我楚楚可憐咁望住雪兒。
「雪兒⋯我隻手紮到痺曬⋯幫我鬆綁啊⋯」

「唔得!」
雪兒唔肯鬆綁。

「我會聽你地話,ok?幫我鬆綁啊⋯隻手真係好痺啊⋯」

雪兒猶豫左一陣,最後都係心軟。
「咁⋯咁好啦⋯」

睇嚟今日唔每個射一次,你地都唔會放過我⋯所以一定要滿足你地先!

雪兒幫我解開綁住雙手既樹藤,我即刻右手攬住雪兒條腰,然後用左手溫柔咁撫摸佢既白兔仔。

「嗯⋯痕⋯唔⋯⋯」
俾我溫柔咁撫摸白兔仔,令到雪兒無曬氣力挨係我身上,我嘴過去同佢濕吻。

同雪兒錫左一陣,我坐起身,辣椒妹仍然係一邊喘氣,我用手壓住辣椒妹雙腿,趁辣椒妹未有反應,將小東東插入佢既下體。
「嗯⋯⋯」

辣椒妹既私處夠曬濕,我慢慢推動下體抽插佢,辣椒妹皺曬眉頭承受我突如其來既攻勢。

啪!啪!啪!
肉體撞擊聲再次係山洞內響亮。

一想起頭先俾辣椒妹煽風點火同玩弄,便更加用力咁抽插佢,並且用手指不斷咁摸佢粒豆豆,令到承受咁我強勁抽插既辣椒妹,因為痕癢不斷微微顫抖。

噗!噗!

加速抽插令唔少水份從辣椒妹體內擠出嚟,彈到我下體周圍都係水跡。

「嗯⋯嗯⋯好⋯勁嗯⋯」
辣椒妹既呻吟亦變得銷魂起嚟,面上既紅光逐漸變大。

佢雙手捉住張床,兩舊木瓜奶因為我既抽插而瘋狂咁上下擺動。辣椒妹舒服到嘴角流出一絲口沫,雙眼微微向上望,感覺就嚟要變成反白眼。

私處愈來愈緊逼,肉壁擠壓小東東,小東東都忍唔住分泌出透明黏液,同辣椒妹私處內既黏液融合埋。

辣椒妹伸手將我拉低,緊緊㧽實我條頸,想要同我嚟個激烈既濕吻。於是我配合佢把嘴巴堵上,互相纏繞對方既舌頭。

辣椒妹既舌頭唔知點解,令我感到有些少滾燙,感覺自己舌頭同佢纏繞一陣,便會溶化係佢嘴裡。

佢雙腳搭上我大腿上,臀部輕輕挺起,令小東東插得深入些,兩舊木瓜奶俾我心口壓到變曬形。

我背隻冒出一粒粒綠豆般的汗珠,慢慢從身上滑過,一滴又一滴咁滴係辣椒妹紅潤既肌膚上。

啪!啪!啪!

小東東不斷頂進辣椒妹下體深處,快感逐漸強烈,好快辣椒妹就軟弱無力,無力再㧽實我條頸。
我坐返直個人,提起辣椒妹雙腿成V字型,然後下體再次加速抽插,推動令兩舊木瓜奶激烈地彈跳。

「嗯⋯唔得⋯啦嗯⋯⋯唔⋯得啦⋯嗯⋯」
辣椒妹雙眼合埋,講嘢有啲語無倫次。

啪!啪!啪!

我連吃奶既力氣都用埋,完全無停低既意念,繼續瘋狂咁抽插,辣椒妹開始皺起眉頭,腳趾緊縮埋一舊,下體亦都愈來愈緊。

睇辣椒妹個樣,應該就快要高潮。

「唔⋯唔得⋯啦嗯⋯要⋯嚟嗯⋯嗯⋯」
辣椒妹左右搖頭,頭髮早已俾汗水濕透,身體不斷顫抖。

一分鐘後,辣椒妹終於忍唔住高潮,私處內有股暖流噴向小東東,小東東受到衝擊後,都噴出濃密既白液出嚟。

「嗯唔⋯呵⋯呵⋯呵⋯」
辣椒妹一邊嬌喘一邊抽搐,我抽出小東東,白色既混合液從辣椒妹私處內湧出。

快感逐漸消失,大腿、背隻、手臂因扑嘢造成既酸痛感隨即出現。

「啊⋯要⋯死啦⋯⋯」
連講嘢都痛⋯

我無力咁躺係床上急促咁呼吸,此刻除左倒頭大睡,我都無其他所想。突然小東東俾人握緊⋯

雪兒出現係我旁邊,隻手好溫柔咁套弄已軟掉既小東東⋯

「雪兒⋯放過我啦⋯」

「放過你?我今日就係想話俾你知,你連我地三個都滿足唔到,你唔洗諗帶其他女仔返嚟山洞!」
雪兒講完便坐上嚟。

個晚,雪兒同辣椒妹輪流上陣,我已經唔記得做左幾多次,我只知道天光,野雞鳴叫,陽光照到山洞口既時候,我先有得訓⋯⋯

待續
星期三會行返劇情
輕輕一推
甜到糖尿
坐等劇情
ok
178.準備

「啊⋯依家幾點啊⋯」
我起身坐係床上,背部同大腿有強烈既酸痛感⋯望一望周圍,得我自己一個。

睇嚟係尋晚太過激烈⋯搞到依家⋯我條腰啊⋯大腿既肌肉不斷微微震動⋯藍醫生講得啱⋯我唔可以操勞過度⋯⋯

點解次次腰酸背痛既人係我,你地就好似完全無發生過事咁⋯

我拖住疲倦酸痛既身軀走出山洞外,見到雪兒同秋儀係山洞口外煮食,雪兒見到我疲倦既樣按住條腰行出嚟,嘴角微微上揚,然後繼續燒嘢食。

「學東哥~你醒啦~」
秋儀走過嚟攬住我實一實。

(啊⋯我條腰⋯)

我忍住條腰既酸痛。
「早晨啊秋儀⋯係啊⋯唔見辣椒妹既⋯佢走左去邊⋯」

「辣椒妹去左執柴,應該好快就返。」

「今日⋯肥佬陳有無派人過嚟?」

「今日無人過嚟。」

我摸一摸秋儀既頭髮。
「秋儀乖⋯你繼續同雪兒整嘢食啊⋯」

「嗯!」
秋儀坐返到雪兒旁邊,望住雪兒燒嘢食。

啊⋯背隻同大腿既酸痛仍然強烈⋯但荒島上無跌打酒同止痛膏既嘢俾我搽⋯真係想走去營地個邊,睇下藍醫生個山洞有無止痛藥食下。

「咦!東哥!你醒啦!」
我向聲音方向望去,達叔笑騎騎迎面而來。

「早晨啊⋯達叔⋯」

達叔見到我用手按住條腰,佢即刻露出淫賤既笑容,然後話。
「掂啦!東哥,三位阿嫂美麗動人,身材又正,尋晚~」

「你仲好意思講⋯你唔嚟救我⋯依家仲要笑我腰痛⋯」

達叔拉我到一邊。
「東哥!我唔係唔想救你,但你諗下雪兒,佢個眼神話我知講得出就做得到,紫霜手上個把刀,真係斬落嚟我就死得啦⋯」

「算啦,我都知你盡左力。」

「東哥,我知你今日實會咁既啦,所以特登帶過嚟俾你用!」
達叔從袋中攞左樣嘢出嚟,透明玻璃樽裝住橙色既液體,係跌打酒嚟!

「嘩!達叔!點解你會有跌打酒㗎?」

「漂流到荒島上個陣,係沙灘到執到㗎!唔好講咁多啦,搽左先,唔係今晚你有排痛啊!」
達叔同我走返山洞到,我躺訓係床上,除去件衫。

達叔塗了些少跌打酒在手,然後就用力按住我酸痛既位置,再繼續不斷咁轉圈。

「啊!達叔⋯痛啊⋯痛啊⋯」

「唔大力啲點滲透跌打酒,忍住先啊東哥,搽完就好快好。」
達叔講完便更加用力幫我搽跌打酒,我痛到緊握住拳頭,腳趾緊縮成一舊,但實在太痛,我忍唔到個痛楚,於是山洞內持續傳出我既慘叫聲。
「啊!」

幾分鐘,達叔幫我搽完跌打酒,我個背隻早已泛紅發熱,原本既酸痛感早已俾熱力覆蓋,令我無一開始咁痛到用手按腰。

我再問達叔攞少少跌打酒搽大腿,幾分鐘後,大腿都泛紅發熱,酸痛感同微微顫抖逐漸消失。

「好返好多啦達叔,多謝曬。」

「兄弟之間洗乜講多謝啊!我走先啦,東哥,我兩位老婆等咁我去執柴煮飯啊。」
達叔講完便揮手離開山洞。

條腰同大腿部位持續發熱,原本我打算今晚去肥佬陳個山洞睇下情況,但依家周身傷痛,而且又咁大陣跌打酒味,偷入去只會俾佢發現,都係第日好返曬先再潛入山洞偷槍。

有一個手上攞住條魚既黑衫女仔,從我山洞前經過,我認得佢!佢係住四眼妹山洞,條魚應該係啱啱打獵返嚟。

我走返入山洞攞一條鰻魚乾,然後走去四眼妹山洞個方向。
「四眼妹!」

「係到!嚟咁!」
四眼妹急急腳咁走出嚟。

四眼妹一見到我就按住個鼻。
「嘩!咁大陣跌打酒味既?你尋晚洗唔洗咁搏命啊?小心操勞過度啊。」

我驚訝咁望住四眼妹。
「你又知⋯」

「你個山洞尋日鬼殺咁嘈,係人都知你地四個係山洞做咩啦。」
四眼妹掃視我成個人,然後見到我手上既鰻魚乾後,露出佢雪白牙齒。

「大陸仔!洗乜咁客氣啊!唔洗下下拎嘢嚟既!」
四眼妹目不轉睛望住我手上既鰻魚乾。

「咁好啦,我攞返去啦。」
我轉身扮走返去自己既山洞。

「喂!大陸仔,我擺明講咁反話啦。」
說罷,四眼妹便攞走我手上既鰻魚乾。

「四眼妹,有樣嘢⋯⋯」

「都知你無咁好死既啦,講啦,睇下姐姐有咩可以幫到你。」
四眼妹托一托佢副眼鏡。

「我想買件衫。」

「衫啊?我大把!入嚟入嚟。」
於是四眼妹帶住我行入山洞,然後佢走到一堆雜物左摷右摷,而佢山洞既其他女仔見到我就點點頭打招呼。

「依件?定係要依件?」
四眼妹攞出一件件西裝、恤衫、衛衣等等出嚟,我認得其中一啲衫褲係潮牌同貴牌子,連郵輪員工制服都有。

「嘩!你山洞真係乜都有wor,不過我唔係要依啲,你有無啲全黑既?」

「全黑er⋯⋯你等等!」
四眼妹走返入堆雜物裡面,搵左成五分鐘先出返嚟。

「依件點啊?」
四眼妹提起手中既黑色衣物。

我走上前望,係潛水衣嚟!依件潛水衣雖然對我嚟講大左少少,唔夠貼身,但都可以保暖,全黑既設計係漆黑既環境可以潛行,方便我潛入肥佬陳個山洞。

四眼妹見我幾鐘意件潛水衣,愛不惜手,於是講。
「老友價,三條鰻魚!」

果然係奸商⋯
「嘩!你唔好去搶?兩條。」

「殺你!」
四眼妹好開心咁將潛水衣交到我手,依家想返,先知中左佢計,佢誇大個價值成三條,然後就等我殺價成兩條⋯

「四眼妹,你依到有無十字架買?」

「十字架?你等等。」
四眼妹又再次走返入個堆雜物到,佢堆雜物就好似叮噹既百寶袋一樣,你想要乜就有乜。

「嗱!十字架!」
四眼妹舉起條銀色手鏈,鏈咀係個細小既十字架,算啦⋯好過無⋯

「個十字架送俾你啦,係啦!大陸仔,你要個十字架做咩?」
四眼妹托一托副眼鏡。

「信仰。」

四眼妹即刻講。
「你講大話!」

咁都俾你發現⋯但我無理由同你講,我係營地撞到長髮女鬼,所以攞個十字架辟邪㗎⋯講完肯定成個營地既人都恐慌⋯⋯

「無呃你,你搵人跟我返山洞攞另外個條鰻魚。」
我講完頭也不回離開四眼妹既山洞,四眼妹就派佢山洞其中一個女仔跟我返去。

返到去既時候,辣椒妹已經返左嚟,佢執返嚟既柴真係少得可憐⋯不過我都預左佢唔會勤力既啦。

「大陸仔,你手上個樣嘢係咩嚟?」
雪兒望住我手上既潛水衣。

「潛水衣!靚唔靚?」
我打開個潛水衣俾三女睇。

三女睇完呆左幾秒。

「你諗住係條河到玩潛水啊?哈!」
辣椒妹嘲笑咁講,雪兒都忍唔住笑左聲。

我都廢事同你地解釋,而且潛入肥佬陳山洞依件事,都係愈少人知就愈好。

待續
Push
達叔同主角喺山洞嗰幕應該重甜
跌打酒當KY
C眼好涼浸浸
加速
爆速
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞