荒島日記.2(新手故、後宮甜)

1001 回覆
195 Like 19 Dislike
多d les既畫面啦
今晚哥兩篇呢
快快快
樓主我們到了你呢?
lm聽日起身睇
推呀
167.快感

黑布的另一邊迴響著啪啪啪既聲音,兩條肉蟲正係裡面糾纏著,而我同達叔係黑布外瞪大雙眼,觀察著這一場造人計劃。

被肥佬陳狠狠壓住既嬌小女仔,已經無力掙脫肥佬陳既魔掌。

達叔睇到滿面紅光流曬大汗,眼球死盯著裡面既一舉一動,我亦一樣望住裡面,生怕會錯過一些畫面。

「嗯⋯嗯⋯嗯⋯」
個女仔既呻吟逐漸變大。

肥佬陳聽到個女仔發出美妙既叫聲,個樣隨即露出滿意既笑容。

肥佬壞笑咁對住女仔講。
「是不是比你男朋友舒服多了?」

「嗯⋯舒⋯你個⋯頭⋯」

「還狡辯?你男朋友的弟弟可能太小了,連深處都沒有進去過,所以才這麼緊。」

五十步笑一百步⋯

肥佬陳突然用力一頂,個女仔隨即挺起條腰。
「嗯⋯痛⋯痛啊⋯」

「果然!裡面真的是異常的緊,感覺就好像處女一樣,哈哈哈。」
肥佬陳滿意地大笑。

個女仔無駁返肥佬陳,只係側住面係一邊嬌喘。肥佬陳伸手用力揸實女仔既胸部,個女仔叫左一聲。

肥佬陳鬆開夾住乳頭既衣夾,乳頭長時間俾衣夾夾住,已經充血腫脹,然後佢埋頭吸吮乳頭,個女仔痕到再次扭動身體。
「嗯⋯痕嗯⋯嗯⋯」

肥佬陳好似感到驚喜。
「哇噻!原來你乳頭這麼敏感啊!」

個女仔俾肥佬陳咁講一講,塊面變得更加通紅,肥佬陳拉起遮住佢雙眼既黑布,露出個女仔水汪汪既大眼睛,肥佬陳捉住個女仔既下巴,要個女仔望住佢。

「看著我。」
肥佬陳用力捉住個女仔,個女仔隨即用倔強既眼神望住佢。

肥佬陳雙眼瞪著個女仔,望到女仔既不服,嘴角慢慢地向上揚,露出奸笑既笑容。

「你男朋友幫不了你,那我就大方一點,讓你做一回真正的女人。」
肥佬陳講完便用力抽插。

個女仔緊閉著雙眼,咬住雙唇壓抑住自己既呻吟聲,肥佬陳睇完女仔既反應,變得更加興奮,攬住女仔瘋狂推進。

「強忍對身體不好的哦~」
肥佬陳講完便親吻女仔既耳仔。

過左幾分鐘後,女仔已經忍不住,發出一絲絲既呻吟聲。

「是不是很舒服?」
個女仔側頭一邊,避開肥老陳既目光。

肥佬陳捉住女仔大喝。
「說啊!」

個女仔俾肥佬陳既大喝嚇到,眼淚從眼角慢慢流落嚟。
「嗯⋯舒服⋯舒服⋯嗯⋯」

「這就對嘛~」
肥佬陳繼續埋頭親吻女仔既耳仔。

肥佬陳加速地抽插,拼命咁推進,女仔俾依一刻加速產生既快感攻陷,嘴裡發出一次比一次強烈既呻吟聲。
「嗯⋯嗯⋯嗯⋯唔⋯唔⋯」

肥佬陳把嘴堵上女仔既小嘴,舌頭放肆地在女仔嘴裡遊走。幾分鐘後,肥佬陳伏係女仔身上抽搐。

「呼⋯真的累死了⋯呵⋯」
肥佬陳抽出巨龍出嚟,然後攤係一邊休息。

女仔雙腿應該俾肥佬陳壓得太耐,搞到麻痹曬,雙腿久久沒有合埋,私處清晰可見,幾秒過後,濃濃既精液從女仔私處裡面流出。

達叔好激動咁捉住我隻手同我講。
「屌⋯東哥⋯係中出啊⋯中出啊⋯」

「你未試過咩?」

「未⋯未啊⋯咪住⋯東哥你試過啊?中出左邊個啊?」
達叔一直望住我,等待我既答覆。

而我一直迴避達叔既眼神,無回答達叔既問題,因為我知道我講錯嘢⋯

達叔無放過我,繼續不停咁問我。
「喂⋯東哥⋯講啦⋯究竟你中出左邊個啊⋯」

正當我仲思考咁點樣轉移個話題,黑布裡面傳出女仔既大嗌,令我同達叔注視返裡面既情況。

「乜嘢流咁出嚟啊⋯⋯啊!做咩係裡面射啊⋯有左點算啊⋯」
女仔好焦急咁望住肥佬陳,不過肥佬陳卻一臉滿意咁望住女仔既私處。

「說了讓你做一回真正的女人,當然要射在裡面啊,可能十個月後,有個小寶貝在裡面出來哦。」
肥佬陳撫摸女仔個肚。

「收皮啦!」
女仔憤怒地一腳踢過去,肥佬陳即刻起身避開。

「欸!還有力氣打我?看來幹你一次是征服不了你的了。」

肥佬陳用手壓低掙扎中既女仔,然後摸一摸巨龍,令巨龍充血返,再握住巨龍插入女仔既私處裡面。
「啊⋯」

「爽死了,還是這麼緊。」
肥佬陳露出個舒服既表情。

「放開我⋯你話過做一次㗎⋯放開嗯⋯嗯⋯嗯⋯嗯⋯⋯放⋯嗯⋯」
個女仔未講完,肥佬陳便開始推進,巨龍不斷咁擠壓入女仔既私處裡。

肥佬陳攬住女仔嚟抽插,親吻住女仔標緻可愛既面孔,把每一寸嫩肌都lam過,個女仔滿面都係肥佬陳既口水,但佢已經無氣力吐罵肥佬陳,只能夠發出嬌喘,忍受住肥佬陳一次又一次既「入侵」。

啪!啪!啪!

啪啪聲迴響在「房間」裡,肥佬陳好滿意地推進,係依十分鐘裡面,個女仔一句說話都無講,只係側頭一邊,不時用餘光望一望賣力抽插佢既肥佬陳。

「怎麼不說話了?是不是太舒服,所以說不出話?」
個女仔餘光望左肥佬陳一眼,但並無回答佢,只係繼續發出嬌喘。

肥佬陳嘴角上揚,然後繼續講。
「你知道嗎?你的蜜穴一直緊緊的吸著老子的肉棒,讓我感覺好酥麻,你是不是愛上老子的肉棒?」

個女仔側頭一邊,迴避肥佬陳既問題同眼神,但係佢塊面既紅光,再加上佢銷魂既眼神,微微張開既小嘴,吐出一口口既暖氣。

我好肯定!佢依家係好享受咁肥佬陳既「入侵」!

肥佬陳好似知道個女仔享受咁佢既巨龍、佢既抽插,更加賣力咁推進,有幾下舒服到個女仔嘴角流出少量口水出嚟。
「嗯⋯嗯⋯嗯⋯」

「要不做我乾女兒,以後爸爸會好好「照顧」你的哦,怎麼樣?」
肥佬陳講完,個女仔好驚訝咁望住佢。

我同達叔互望一眼,然後異口同聲地講。
「鬼父⋯」

「快叫爸爸,讓爸爸好好的疼愛你。」

我同達叔係出面聽到起曬雞皮⋯⋯

肥佬陳擰轉女仔塊面對住佢。
「叫啊!」

個女仔好可憐咁望住肥佬陳,十幾秒後,終於講。
「嗯⋯爸爸⋯爸爸⋯嗯⋯嗯⋯」

「這就對嘛,我的乖女兒。」
肥佬陳幫個女仔鬆綁,再取走夾住佢乳頭既衣夾,個女仔成身都係綑綁太緊造成既紅印。

「讓爸爸好好的疼愛你。」
肥佬陳講完,便攬住女仔加速抽插。
依家個女仔無俾繩綁住,但佢無推開肥佬陳,佢雙手反而環抱住肥佬陳,雙小腿夾住肥佬陳既大腿上,令自己既下體更加貼近肥佬陳。

「嗯⋯嗯⋯嗯⋯」
女仔發出既呻吟逐漸增大。

達叔轉個頭望住我。
「oh shit...佢係唔係俾肥佬陳征服左⋯」

廢話⋯咁都要問⋯⋯

肥佬陳拼了老命加速,嘴巴堵上女仔既小嘴,兩個激烈地濕吻左一陣,女仔既眼神已經慾仙慾死咁。

「爸爸⋯嗯⋯嗯⋯爸爸⋯嗯⋯」
係肥佬陳加速既時候,個女仔不停咁叫肥佬陳做爸爸,睇到係出面既我都硬撚曬。

「啊!」
幾分鐘後,肥佬陳大嗌一聲,然後壓住係個女仔身上抽搐,佢既巨龍係女仔私處內蠕動。而個女仔緊緊攬住肥佬陳,身體亦都抽搐起嚟。

「舒服死了⋯」
肥佬陳抽出巨龍,然後躺訓係一邊,令佢個大肚腩朝天,而個女仔私處被肥佬陳抽插的通紅一片,流出大量既白色液體出嚟。

過左一陣,個女仔將佢既小短腿搭左係肥佬陳既大肚腩上面,然後挨近肥佬陳,好主動咁同肥佬陳濕吻。

我回望達叔,見到達叔雙眼發光,好興奮咁講:
「征服⋯征服⋯征服⋯」
快感:補章

「來⋯繼續。」
肥佬陳拍一拍自己既下體。

個女仔見到肥佬陳叫佢,於是就起左身,然後好主動咁握住肥佬陳既巨龍。

套弄左一陣,個女仔得低頭含住肥佬陳既巨龍,嘴裡發出熟熟熟既聲音。

「嘩⋯佢好似食珍寶珠咁食到sir sir聲wor⋯」
達叔驚訝咁講。

肥佬陳伸手撫摸女仔既胸部,胸部好似水球咁俾佢揸到變曬形,不過個女仔無話痛,仍然好專心咁含住巨龍,不時吐出巨龍,用舌頭舔巨龍每一寸位置。

肥佬陳既巨龍微弱咁震動,應該係俾個女仔lam得太舒服,所以忍唔住跳動。

肥佬陳伸手摸個女仔既頭髮。
「我的寶貝女兒,你的小嘴和你的蜜穴一樣,都是這麼緊,都讓我很舒服⋯對了,做了這麼久,我還不知道你叫什麼名字呢。」

「我叫趙凌兒。」
凌兒講完便繼續吞吐肥佬陳既巨龍。

十幾秒後,肥佬陳既巨龍再次展現雄風,堅硬咁挺著。

「凌兒⋯我的乖女兒凌兒⋯」
肥佬陳呼叫凌兒,凌兒吐出巨龍,爬向肥老陳既頭邊。

肥佬陳無講嘢,而係一手攬住凌兒,將凌兒拉到自己身邊,然後張嘴想同佢接吻。

凌兒猶豫左幾秒,不過好快就挨近肥佬陳,用佢既小嘴堵上肥佬陳既大嘴巴,伸出舌頭同肥佬陳既舌頭糾纏,隻手好溫柔咁幫肥佬陳套弄巨龍。

凌兒既眼神變得銷魂起嚟,佢好含情脈脈咁同肥佬陳濕吻,呼吸聲亦都逐漸加快,肥佬陳依一刻就知道,凌兒愛上左佢既「巨龍」。

凌兒明明知道肥佬陳個身體有幾臭。

明明知道令佢感到有幾噁心。

明明知道對方年紀可以做佢老竇。

但係唔知點解,佢俾肥佬陳咁搞一搞,竟然覺得好舒服,俾肥佬陳摸一摸、搞一搞,就好情不自禁咁去配合佢,願意同個年齡可以做老竇既大叔扑嘢。

可能依啲就係快感。

係佢男朋友俾唔到佢既快感。

肥佬陳示意叫凌兒坐上去,凌兒便捉住巨龍,佢背對住肥佬陳,而正面係對住我地,慢慢咁坐落嚟。

「嗯⋯」

凌兒好銷魂咁嗌左一聲,肥佬陳既巨龍好快就沒入係佢既私處裡面。

扑嘢不知時日過,話咁快就嚟到今日既第三回合。

由於凌兒既私處十分之窄,令肥佬陳既巨龍插入去既時候,擠壓出少量既精液出嚟。

肥佬陳可能前兩個回合用曬氣力,無力去推動下體抽插凌兒,而凌兒今個回合十分主動咁扭動下體,用佢熟悉既騎馬姿勢,展現係我同達叔既眼前。

「嗯⋯嗯⋯」
佢塊面上既紅暈逐漸變大,雙眼十分銷魂,用手背擋住個嘴,但仍然有少量既口水從嘴角流出。

凌兒既反應,令黑布外既我同達叔睇到拍案叫絕,如果唔係秘密潛入肥佬陳既山洞,可能我同達叔會忍唔住拍手歡呼。

凌兒不停咁前後左右扭動,係佢私處內既巨龍,亦都跟住係佢體內擺動。

「這個姿勢⋯真的舒服⋯」
肥佬陳都忍唔住讚嘆。

凌兒聽到肥佬陳講完,佢既身體更加快速扭動起嚟,動作對比剛才激烈左唔少,肥佬陳都用手擺上凌兒條腰上。

下體既腫脹令我都有啲忍唔住想返去搞秋儀,但係今日藍醫生先叫我唔好操勞過度⋯所以都係睇下就算啦⋯

達叔側住身係一邊,你個粉腸唔會係到打飛機啊嘛⋯

「喂⋯達叔⋯」
我搭一搭達叔個膊頭,達叔即刻嚇左一跳,然後佢好快速咁著返好條褲。

你個粉腸真係係到打飛機⋯⋯

達叔抱怨咁講。
「俾你嚇死啦東哥⋯」

我打左一下達叔個頭。
「頂你⋯有女都打飛機⋯」

「邊個話有女唔可以打飛機㗎⋯」

「嗯唔⋯⋯」
黑布裡面既叫聲,打斷左我同達叔既對話,我地無再討論,繼續觀看依場大戰。

凌兒仍然坐係肥佬陳身上,不過佢由跪坐轉成蹲坐既姿勢,撐開雙腿形成M字腳,我同達叔好清楚咁望到佢既私處,亦都清楚見到肥佬陳既巨龍埋沒係凌兒既私處裡。

凌兒雙手放係後面撐住,肥佬陳捉住佢條腰,開始推動下體抽插凌兒。

「嗯唔⋯嗯⋯嗯⋯」
依個姿勢令凌兒發出強烈既呻吟聲。

啪!啪!啪!

抽插既過程中,不斷有水份被擠壓出嚟,彈到肥佬陳既下半身周圍都係。

「我的女兒凌兒⋯這麼多水⋯哈⋯不錯不錯⋯」
肥佬陳奸笑一聲,更加用力抽插。

「嗯⋯嗯⋯嗯⋯」
凌兒面上既紅暈逐漸變大,佢不大不小既胸部跟住跳動,彈下彈下,非常吸引眼球。

「快⋯快叫爸爸⋯凌兒⋯」

「爸⋯嗯⋯嗯⋯爸爸⋯嗯⋯」
由於凌兒雙手放左係後面撐住,所以無手背擋住嘴角,已經流出唔少口水出嚟。

肥佬陳既巨龍每一次擠壓入凌兒既私處,都令凌兒身體產生酥麻感,令佢身體微弱咁震左一震,腳趾緊縮埋一舊。

「愈來愈緊了⋯女兒⋯凌兒⋯」

「嗯⋯嗯唔⋯嗯⋯嗯唔⋯」
凌兒愈來愈興奮,臀部更用力壓下,唔俾佢同肥佬陳既身體留一點空隙。

持續左幾分鐘,肥佬陳突然停低,凌兒感到奇怪,回頭望向肥佬陳,目光透露出些少失望,肥佬陳嘴角上揚。

「寶貝女兒,我射哪裡好?」

凌兒再次猶豫,佢想扭動下體,但肥佬陳捉實佢條腰,唔俾佢隨意扭動,睇嚟肥佬陳誓要凌兒講出佢想聽到既說話。

「爸爸⋯射係裡面⋯爸爸⋯」
凌兒哀求肥佬陳中出佢。

我同達叔O曬嘴⋯好佩服肥佬陳既調教⋯

「好!」
肥佬陳再次推動下體,加速抽插凌兒。

啪!啪!啪!
肉體撞擊既聲音愈來愈大,凌兒既呻吟聲亦比以往強烈,佢面上露出喜悅既笑容,雙眼失去焦點,沉沒係性愛既大海到。

「寶貝⋯」
肥佬陳用力一頂,把所有精液射入凌兒既私處裡面,精液既滾燙令到凌兒顫抖起嚟。

肥佬陳坐返起身,攬住仍坐係佢巨龍上嬌喘既凌兒,凌兒軟弱無力咁挨住肥佬陳,只能用佢慾仙慾死既眼神望住肥佬陳。

「女兒,爸爸以後會代替你那個無能的男朋友,會好好的愛你。」
肥佬陳講完,便用嘴堵上凌兒既小嘴,凌兒亦都好配合肥佬陳,同肥佬陳濕吻起嚟。

待續
搶埋肥佬陳啲女
如果我都可以調教到條女咁淫就好
睇下好啦 犯法㗎⋯
肥佬陳有槍?
嗯 佢有槍 收埋左
唔係好接受到咁細條但又馴服到條女
btw好正,加速
用三個幾鐘追到live
巴打射咗幾次
主角真係唔驚攪到大肚,明明一開始搵到幾盒condom
Push
加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞