荒島日記.2(新手故、後宮甜)

1001 回覆
195 Like 19 Dislike
劇情一早已經鋪排會發生NTR
如果唔發生
好多嘢都會講唔通
每個人都有缺點
都有自己唔想俾人知既嘢
NTR會昇華成個故事
人物亦都會更有魅力
所以讀者們要棄故
我都會繼續跟住原定既劇本寫
係啊 可以棄故唔洗睇啦
支持你
d女女冇lu
等你篇文
其實咩係NTR
我苦苦哀求。
「我同個秘書真係無嘢㗎⋯你地放過我啦⋯」

但無論點解釋,佢地三個都係覺得我係到掩飾⋯

「哼!姊妹們!今日要俾佢知道我地既厲害!要玩到佢腳都軟!等佢無得再出去沾花惹草!」

「好!」
辣椒妹同秋儀和應,秋儀即刻解開綁住我雙腳既繩,雪兒便快速咁除左我條褲,再扯走埋我條底褲,我下半身赤裸對住佢地三個。

我用力令自己坐返起身,秋儀同雪兒已經左右各一邊挨近小東東,佢地兩個都用蜻蜓點水式咁親吻住小東東,秋儀好似以往咁用楚楚可憐既眼神望我,而雪兒既眼神仲帶有一絲憤怒。

「嘻嘻!」

辣椒妹學秘書Lily婀娜多姿咁慢慢行過嚟,點解我隱約好似見到玫瑰花既紋身,唔係!辣椒妹下半身同我一樣赤裸,佢除左條褲⋯佢奸笑咁走到我面前⋯然後用力推跌我到床上⋯

我有啲不詳既預感⋯⋯

我驚恐咁望住佢。
「喂⋯你想點啊⋯辣椒妹⋯喂⋯」

「嘻!大陸仔!瀨閪啦你!」
辣椒妹講完,便坐上我個頭上⋯

待續
感覺會係雪兒⋯
所以話女人係唔可以俾飽飯佢食
Push
男主ntr 文健同肥佬條女姐,嚇我唔到既
lilly幾時黎
幾時ntr肥佬陳先啱
ntr Lily咁重口味
即刻幾基故又得, 得咗
「嘻!大陸仔!瀨閪啦你!」

笑撚死
3P sm版
文呀
等 直莫到夜心
星期一喇
樓主
我地到左喇
174.混戰

辣椒妹用下體不斷摩擦我塊面,由於我雙手綁係背後,無辦法推開令辣椒妹停止,兩分鐘後,辣椒妹既花瓣濕潤起嚟,令我塊面塗上一層透明面膜。

「喂⋯辣椒妹⋯喂⋯停啊⋯」
辣椒妹完全無視我講嘢,繼續扭動下體摩擦我塊面。

依家我個頭就如馬匹上既馬鞍,而佢就係技術高超既騎師。

「啊⋯」
係我同辣椒妹對抗既時候,下體傳來一陣陣酥麻既感覺,唔知係雪兒定係秋儀,將我粒蛋蛋含在口裡。

辣椒妹伸手捉實我個頭,花瓣完全貼近我個嘴,佢私處流出嚟既暖液,慢慢咁流入我個嘴同個鼻到,搞到我呼吸都有少少困難。

依家避無可避⋯唯有係配合佢地⋯

我吐出舌頭推開辣椒妹既花瓣,然後慢慢咁鑽入佢既私處裡面,辣椒妹俾我突如其來既入侵搞到顫抖。

「呵⋯嗯⋯」
辣椒妹停止扭動下體。

等你坐係我頭上面咁爽啊嗱!

抽返舌頭出嚟,用嘴唇緊緊吸住辣椒妹埋藏花瓣中粒豆豆,辣椒妹俾我刺激到下體流出大量液體。

「嗯⋯⋯嗯⋯」
辣椒妹既呻吟聲愈來愈強烈。

我開始後悔,因為辣椒妹分泌出嚟既水份,有好多湧入我既鼻哥窿裡面⋯我唯有停止對佢既攻擊。

「做乜停啊⋯」
辣椒妹抱怨咁講。

「呵⋯呼吸唔到啊⋯呵⋯你俾我抖下氣⋯啊⋯⋯」
係我同辣椒妹講嘢時候,小東東俾人含住左,而且啲動作比較粗魯,不時啲牙齒磨擦到小東東既身體。

我估應該係雪兒既行為⋯

「雪兒⋯痛啊⋯」
不過雪兒無理我,繼續用粗魯既技術幫我口交。

熟!熟!熟!
雪兒快速咁吞吐小東東,產生類似食雪條既聲音。

辣椒妹坐係一邊休息一陣,佢終於唔再強逼我幫佢瀨!秋儀慢慢咁爬到我身邊,然後便把佢既櫻桃小嘴堵上我既嘴巴。

佢既幼嫩細小既舌頭慢慢闖入我既口腔裡面,用舌尖摩擦我正在休息狀態既舌頭,邀請我同佢係口腔中進行一場探戈。

秋儀繼續好似以往咁,用佢楚楚可憐既眼神望我,依個眼伸次次都令我好想對佢爆發獸性。

係我仲享受咁同秋儀濕吻既時候,突然有人拉起我件衫,露出我既胸膛,幾秒後,有人訓低用力咁吸住我既乳頭。

癡線㗎⋯竟然襲擊我乳頭⋯一定係辣椒妹啦⋯係佢先會做啲咁既嘢⋯

我依家就好似影片中被綁起強姦既男優,而佢地三個就係極度飢渴既癡女!誓要我精盡人亡既癡女⋯

「唔⋯」
我身體好怕痕癢。

雪兒吐出小東東,然後就爬到我面前,眼神都係有些少憤怒。

秋儀見到雪兒爬左上嚟,便停止同我濕吻,然後爬向小東東個邊。

「衰人⋯」
雪兒講完便攬住我濕吻起嚟。

雪兒雖然成日發脾氣,而且經常對住我嬲霸霸,但我心裡面好清楚,你係有幾愛我。

佢舌頭遊走到我口腔中,不斷咁拉扯我、引領我既舌頭到佢口中,互相交換彼此既口沫。

秋儀一開始用佢既小嘴親吻著小東東,再慢慢咁含住小東東,佢既舌頭再圍繞著小東東嘴部打圈,舒服到我顫抖左幾下,分泌少量既透明黏液。

秋儀知道我舒服到顫抖,便更加用力吸小東東,熟一聲,仍在小東東體內未流出嚟既黏液,就快速咁俾佢吸左出嚟,舒服到同雪兒激烈濕吻既我都好想大嗌。

雪兒抽返舌頭,然後坐返直個人,慢慢咁除左件衫,再除埋個bra,露出兩個白兔仔出嚟。

再爬到我頭後面,然後趴落嚟,白兔仔遞到我嘴巴面前,而雪兒同辣椒妹一樣,開始玩弄我既敏感乳頭。

白兔仔重重咁壓落嚟變形,我像嬰兒般吸吮雪兒既乳頭,而雪兒有樣學樣,好似我以前咁,用舌頭不斷咁圍住我乳頭打圈,用味蕾刺激我既乳頭。

幾分鐘後,係佢地三個強勢攻擊下,我獻出今日既第一發⋯

濃濃滾燙既白液從小東東體內擠擁出嚟,噴發到秋儀既嘴裡面,秋儀等我射完後幾秒,便吐出小東東,再雙手合成碗狀,把口內既滾燙濃濃既白液吐在手中。

「到我啦!」
辣椒妹講完,便同秋儀交換位置。

辣椒妹除去上衣同bra,露出佢驕人既木瓜奶,然後佢雙手揸實兩個大木瓜,把小東東夾到實一實。

秋儀望一望辣椒妹對木瓜奶,再望一望自己微微突起既心口,然後佢嘴扁扁有啲唔開心。

「唔⋯」
我想喝止辣椒妹,但雪兒捉實我個頭,強行令我繼續同佢濕吻。

辣椒妹好熟手咁左右擺動對木瓜奶,小東東再次唔爭氣咁分泌出透明既黏液,慢慢咁流向佢對木瓜奶上。

辣椒妹見到小東東流出透明既黏液,於是興奮賣力擺弄對木瓜奶,不時吐一啖口沫,使木瓜奶摩擦小東東既時候當潤滑油,以防擦傷。

過左一陣,辣椒妹夾緊小東東,並且吐出舌頭,用舌尖不斷鑽動小東東個口。

辣椒妹又再用佢既秘密武器⋯⋯

十分鐘後,係我堅強咁抵抗下,小弟只口爆左秋儀一發。

大家開始停止左動作,我以為依場戰爭就此完結,於是鬆了一口氣,點知係我用力坐返起身個陣,就見到佢地三個全身赤裸,並排咁坐左係我前面。

佢地幾時除曬衫㗎⋯

翹住手不屑既雪兒,對住我淫笑既辣椒妹,同雙眼令人感覺楚楚可憐樣既秋儀。

「包!剪!揼!」
勝利者係秋儀,佢慢慢咁爬過嚟,仍然用佢楚楚可憐既眼神。

我有啲不詳既預感⋯

「喂⋯你地當我係咩啊⋯當我係鴨啊⋯」
我邊講邊退後,突然有人從背後攬住我。

我擰轉頭望,背後攬住我既人係雪兒,佢挨近我耳邊說到。
「你想去邊啊?」

我再望返前面,辣椒妹坐左係秋儀背後,用佢雙手好溫柔咁撫摸秋儀既小籠包,秋儀俾辣椒妹摸到顫抖左幾下,用嘴吹暖風到秋儀既耳仔,秋儀面上既紅光逐漸強烈。

雪兒從後撫摸早已軟掉的小東東,套弄左十幾秒,小東東再次展現雄風。

「ok啦,嘻!」
辣椒妹抱起秋儀過嚟,雪兒捉實小東東,對準秋儀既下體。

「喂⋯喂⋯唔⋯」
雪兒攬住我強行濕吻,令我講唔到嘢,秋儀俾辣椒妹抱左過嚟,小東東對準秋儀既私處,好快就沒入秋儀既私處裡面。

雪兒一邊同我濕吻,一邊用手指掃我兩粒乳頭,要令我興奮起嚟,而秋儀開始扭動下體,前後咁推動令小東東進出佢下體。

待續
繼續上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞