荒島日記.2(新手故、後宮甜)

1001 回覆
195 Like 19 Dislike
唔好咁樣睇四眼妹啦
佢係唔想靠男人生存
唔想成為營地男人既玩物
大陸仔三條女唔準俾人搞
留名先
兩女互磨?!

但想問句,無記錯,大陸仔今次係先係第二次屌秋儀?

咁中間秋儀點練技巧
一次河邊⋯一次口爆⋯加埋今次⋯
而且⋯
一次生兩次熟⋯唔會次次都咁被動掛⋯
口爆?!我淨係記得河邊
好想屌秋儀呀!有得屌,住荒島又點話
番外篇幾正 , 好想睇小明,小月同佩姨 3P
其實 我想睇正篇 番外篇啲章數變做正篇 咁就完美

等得好辛苦啊 大佬
番外篇我用左兩個星期寫㗎⋯
如果主線用兩個星期寫五篇⋯
我實俾你地屌到飛起⋯
磨豆腐
到底幾時出一篇?
lm,故仔好正,慢慢寫,慢工出細貨
157.尷尬

嘩⋯乜原來四眼妹山洞既女仔⋯全部都係同性戀黎㗎?

我好驚恐咁再望一望山洞裡面既情況,山洞裡面兩個女仔確實係度互相「慰藉」。

佢地互相提起對方一隻腳,令佢地私處同私處能夠貼近一齊,然後不停咁扭動住下體,使佢地可以互相磨擦對方。

我仲隱約聽到有水流既聲音。

佢地磨擦左幾分鐘後便換個姿勢,其中一個女仔伸出隻手,用手指插入另一個女仔既下體,被插手指既女仔忍唔住浪叫。

「嗯⋯⋯再入⋯再入啲⋯嗯⋯」

「你都幫下我啦⋯」
另外一個女仔抱怨地說。

我都係第一次睇女女情節⋯

以前係香港個陣,上鹹網見到女女標題,我都係直接略過唔睇。

話說⋯其中一位係唔係四眼妹黎?

我再伸個頭入去望一望,但苦戰中既兩位女仔,身材姿勢仍然可見,但係佢地既樣貌,我就點都睇唔清楚。

我唯有死死氣和等佢地搞完啦,於是等左接近十分鐘,山洞裡面除左呻吟聲愈來愈大之外,就無其他改變⋯

頂⋯佢地仲要搞幾耐啊?再咁樣等落去,好快就天黑啦⋯

我應唔應該咳幾聲令佢地停止慰藉?

係我仲係度思考咁既時候,突然有人用手拍左一下我既背隻,我轉身一望,四眼妹笑騎騎咁望住我。

「喂!大陸仔!做咩企係度唔入去啊?做咩係度裝黎裝去啊?」

我唔知點樣答四眼妹好,唔通同四眼妹講?我係度裝你山洞既女仔「磨豆腐」啊?

我有口難言,但四眼妹完全睇唔到。

「喂,做咩啞左啊?」
四眼妹托一托副眼鏡,希望更加望清楚我。

山洞傳出聲音。
「嗯⋯嗯⋯好⋯嗯⋯」

我好尷尬咁笑住對四眼妹,四眼妹得低頭,但我睇到佢塊面愈來愈紅。

「你等我一陣⋯」
四眼妹講完,便握起拳頭走入山洞裡面,山洞裡面既女仔一見到四眼妹入去,即刻好興奮咁講。

「彤姐⋯你返黎啦⋯一齊玩啦⋯嗯⋯」

「彤⋯彤姐⋯黎啊⋯我要你⋯嗯⋯」

我係山洞外聽到依句說話,即刻幻想到四眼妹平時同佢地激戰既畫面⋯

估唔到戴副眼鏡就俾人一臉正經既四眼妹,卻有如此淫蕩既一面。

只可惜,佢係個同性戀。

「仲掛住⋯快D著返衫褲啊!出面有客人啊!」
山洞裡傳出四眼妹既咆哮聲,然後就傳出收拾嘢既聲音,聽得出好手忙腳亂。

幾分鐘後,四眼妹面紅耳赤好尷尬咁走出黎。
「要你等咁耐⋯唔好意思⋯」

「無⋯無事⋯」
我覺得自己好衰⋯遲早會俾人燒春袋⋯

我跟住四眼妹入山洞,裡面兩個女仔好端正咁坐係一邊,佢地只望住地下,好刻意咁迴避我眼神。

「呵⋯呵⋯」
我見到佢地滿頭大汗喘曬氣咁,可想而知頭先既大戰有幾激烈。

我地四個係山洞裡面無講嘢,空氣中瀰漫著尷尬既氣氛⋯

四眼妹開口打破沈默。
「係wor!大陸仔!你黎搵我地有咩事?」

我望住四眼妹。
「你唔記得左啦?我黎還返D嘢俾你。」

四眼妹依家先想起。
「個三隻老鼠?我以為你嫌我地既被同個鐵桶換兔仔洩底。」

頂⋯咁樣睇我㗎⋯

「我話左分俾你地就肯定分俾你地啦。」
說罷,我提起手中既海鷗。

四眼妹同另外兩女雙眼瞬間發光,然後舉手大嗌。

「wow!!!」

其中一個女仔走過黎攞海鷗。
「彤姐彤姐!成四五斤重啊!夠我地食幾日啊!」

四眼妹好開心咁拍我手臂。
「我眼光果然無睇錯你!大陸仔!」

我回頭望一下山洞外面,然後對住四眼妹講。
「喂!四眼妹,有樣嘢想問下你。」

「嗯,問啦,睇下解唔解答到你。」

「點解今日營地好似無乜人咁?平時好熱鬧既wor!」

「哦!佢地去曬下游度捉鰻魚,個度D鰻魚真係好大條!不過至今仲未有人捉得到⋯我地去捉個陣,D鰻魚太滑,我地都捉唔實就游走左。」
四眼妹好失望咁講。

我搖曬頭咁講。
「個D河鰻徒手係捉唔到㗎。」

四眼妹瞪大雙眼。
「你有方法?」

「唔係,我都未捉過。」
我擺出一個好唔在乎既樣。

「扯!仲以為你有方法,個啲河鰻又多又大條,一條都夠我地食兩三日啊!如果捉得到就好啦⋯」
四眼妹講完便唉聲嘆氣。

「好啦,我返去先啦,第日再傾。」
我揮手道別後就走返自己山洞個邊。

過左河對面,見到達叔垂頭喪氣咁執行李入山洞,一睇就知道達叔未接返佢兩個女伴過黎。

我走返去攞起其中一隻海鷗過黎,達叔好驚訝咁望住我。
「東⋯東哥⋯」

我把海鷗遞到達叔手中。
「攞住依隻海鷗,去接兩位阿嫂過黎啦。」

「東哥⋯果然係好兄弟⋯」
達叔激動到攬住我。

「達叔,gay少一陣啦。」

「sor⋯我太激動⋯我依家去接佢地返黎!多謝你啊!東哥!」
說罷,達叔便抱住海鷗跑向營地個方向。

依家食物得返少量番薯同一隻海鷗一隻獵鷹,可以勉強撐到一個星期。

到左夜晚,我地係山洞口對出燒海鷗食,突然達叔急急忙忙咁跑過黎,然後停係我面前嗦曬氣。

「達叔,做咩咁急啊?坐低一齊食啊。」
我示意叫達叔坐低。

達叔滿頭大汗好辛苦咁講。
「呵⋯東哥⋯呵⋯」

「發生乜嘢事啊?達叔。」

達叔繼續一邊嗦氣一邊講。
「營地⋯營地依家⋯全部人係空地⋯討論咁你啊⋯」

頂⋯⋯我又要做風雲人物⋯

辣椒妹好開心咁搭住我膊頭,請我手臂食波餅。
「係唔係讚大陸仔好叻呢?捉到幾隻海鷗加隻獵鷹wor!」

「我都唔清楚啊⋯只聽到文健帶頭話一定要知道你點樣捉海鷗咁話⋯」

又係文健個仆街!!!

「哦!即係想偷師點樣捉海鷗啦!大陸仔,唔好教佢地。」
辣椒妹不屑咁講。

「文健同佢地班人唔抵得幫㗎。」
連雪兒都好難得講啲咁既說話。

到左凌晨,我望向身邊既雪兒同秋儀正在熟睡,而且都聽到辣椒妹既鼻鼾聲,於是靜雞雞咁起身走出山洞外。

「應該係依個時候。」

我去到河邊,躲係其中一棵樹後面,安靜咁等待一對狗男女既來臨⋯⋯

待續
星期一、三、五更新
多謝支持
文健死未
好好睇
唔夠喉
依家對甜冇興趣
想睇文健仆街死

寫咁多字實好攰
加油
好撚想樓主處死文健
希望仆街文健係之後兩篇之內死
依啲係唔係叫俾仇恨蒙蔽雙眼
佢人都未係大家面前柒⋯而且我都未開始折磨佢⋯
嗯 我都覺得似十足十 而且我個故仔同好多個關於荒島求生既故事 、影片、電影內容一樣
係唔係代表我用依啲元素
就變成抄曬所有嘢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞