[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(3)

1001 回覆
41 Like 7 Dislike
但佢早幾日個post都tag話阿水不是曹太是龔太,
所以未必嗰集就一齊,
但好肯定喺哈爾濱係發生咗啲嘢

講起啲流料就嬲,
之前wiki寫有集叫綿登有話兒,
仲話係何世傑寫 Max Jenny John主線,
搞到我期待咗好耐
維基不可信
以前個個都好善良,
有哂source先edit,
後尾就多咗好多老作,
惟有安慰自己咁樣可以俾編劇有新idea

上次有心無力士同大被同蓮真係笑死
仲諗住會多啲綿登野睇下 點知流料
突然好奇阿龔同阿水年齡係幾多
阿龔好似話係37?(定演員本人係37?)
阿水個設定係同齡定細過阿龔
期待龔ma對手戲+1
如果真係有呀may呢個人,應該都係助龔,短期既姐,不過如果形象入屋轉固定都有可能既
阿龔屬雞37歲
同事上屋企嗰集阿水話過自己30歲點生得出安仔咁大個仔
你個名
阿may答返阿may嘅野
期待你助龔啊 阿may
Miss Ma 31歲, 之前真命騙子果集佢填問卷係話個app只係俾31歲女士填
年齡差
但睇唔出相差7歲
如果阿水30其實好後生姐 成日驚自己嫁唔出孤獨終老
Stanley本人都唔似37歲
阿水一出黎做野阿龔已經係佢上司
阿龔都應該早阿水出黎做野好幾年
阿龔見返阿水應該心諗咁多年冇見升埋做副總監都仲係咁衝動
佢個樣好細個
Stanley 堅有心個個回覆人comment
我都覺Stanley個樣好細。37真係唔似
但係我覺得就算stanley答都唔會全部講真
好似話ma姐 40 唔係阿may跟本就故事有描述先講
d人問係唔係拍拖 呢d問題都唔會講
咁都要保持神秘嘅
唔係就劇透哂
問到幾時拍拖阿蟹都係遊花園咁答
但經過哈爾濱之後 我覺得龔水嘅關係係明朗化咗
就算未拍拖都應該好大進展
真係好期待下個月既劇情發展
劇外時間佢都咁有心覆cm都係好唔話得
好多時會出黎解畫 仲有呵番大家
佢同蟹ig上啲互動都睇得大家好開心
佢地係繼蓮輝之後最識經營cp嘅人(當然佢地戲外都好friend)
真係好好
講開 蓮輝。近期冇咩見都有人討論佢地呢pair cp
反而著重講大小姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞