[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(3)

1001 回覆
41 Like 7 Dislike
自己唔追又唔俾人追,水水真係俾佢玩殘
咁講啦,有啲位女仔覺得好有問題但男人覺得無問題。比如,女仔會appreciate男人默默哽下把位幫佢(比如沒有最大只有更大嗰集)但現實啲仔根本係唔會咁做嘅。比如尼啲男女人的睇法相異之處。
如果阿水拎住黎自拍就正
但果張算咩床照
最正係曹總勁大聲話佢仲上埋床
曹總好可愛,工水曹都好好笑,但希望未來唔好再寫阿工推阿水去曹總到嘅劇情
事業心重最多話阿工唔會為咗阿水得罪曹總,但無必要寫到阿工利用阿水,一線之差但觀感差好遠
真係好似有喎
如果龔燁同曹總兩個因為大家都俾阿水攻擊過而fd咗,咁將來就唔洗再靠出賣水水黎R生意
阿水嗰巴掌唔知會唔會勾起曹總啲陰影
係工水呢條漫長嘅戀愛路上,一日未埋欄,工水黨唯有細味佢哋嘅每一刻。

1. 阿工呷醋忍住個嬲豬樣
2. 阿工終於知道K先生呢個預言啦 你知唔知阿水第一時間都係諗起你先架!
3. 對住阿工嘅阿水雖然吧渣港女,但呢個先係真正嘅阿水
4. Anita終於又醒覺了
5. 阿工又呷醋

6. 其實阿工唔作死攞曹總嚟擋桃花,就唔會危害同曹總嘅生意了。雖然阿水經常意氣用事,但阿工自己都有啲責任。最近佢都係玩完阿水之後唔補飛,同剛回水果時嘅暖男有啲差別
我唔係話要阿工為女死為女亡,但希望佢真係表現多少少掙扎。
7. 今集花生三俠表現幾好
8. 「返嚟啦?」女主人feel
9. 「唔通你真係鍾意...」「鍾意?」 大家呢下都有啲動搖了
10. 三個字呢段真係好正,佢兩個互相講三個字,火花真係霹靂啪嘞,閃死人

11. Wifi 助龔
12. 阿水自拍制造假象呢啲嘢,唔知點解好hit到我 我想哭
13. 二女婿
14. 仲要特登整雞比阿龔食
15. 「咁呀最多一陣dap真啲囉」 好有夫妻feel

16. 其實阿水呢段對阿工突然咁好,阿工應該要有啲類似籃球賽果時啲少男反應先啱,而家嘅佢真係好似有啲無反應咁
17. 呢段嘅3e同安仔又係好好笑
18. 咀!!!!!!!
19. 阿工發現差少少咀到個陣個樣好正,有少少慢兩拍發現嘅感覺
20. 拉阿工入房,連阿叔都覺得好自然

21. 唉呢到唔望雙下巴電視真係失色
22. 阿工呀!!人哋女仔拉你入房呀!!好心你就好好珍惜啦!!
23. 今集花生友齊集,仲要特登每人俾個反應shot佢哋,我覺得好好笑
24. 「瞓覺相,情侶裝,見家姐,親親!佢仲上咗床添架!」 簡直就係龔水黨嘅心願
25. 艷照!!

26. 食排骨
27. 群姐仲要重覆,好似啲間諜收集情報咁
28. 阿工衝埋去呢度好man
29. 男廁呢度唔甜,反而好似佢哋真係好唔鍾意對方咁
30. 花生友每人一句曹總口音,呢度真係神來之筆

31. 阿工呢招「一咀以謝天下」又係高招,根本立於不敗之地 咀又賺,唔咀又有返生意
32. 都係果句,如果阿工出呢招之前,有返啲內心戲,真係會好好多
33. 其實今集比較似心戰之前嘅工水劇情 而其實工水已經行咗一段時間,唔應該行回頭路
34. 「錫就錫,就係呢度,而家,即刻!」「而家,呢度,咁快!」
35. 阿工呢度係咪好想係真呢

36. 阿工又要洗頭了
開個價 間廠要幾錢
等我計下你幾耐先搵夠錢
可能半個鐘唔夠,但寫2集又太over
Stanley係live 話437有過場
我發覺有個大陸妹成日向stanley 發姣
Stanley 好好人成日應佢
我指係ig
29. 男廁呢度唔甜,反而好似佢哋真係好唔鍾意對方咁

呢個moment 嘅龔生比生意衝昏了頭腦
屌你一開始唔自殺咪冇事

34. 「錫就錫,就係呢度,而家,即刻!」「而家,呢度,咁快!」

好正呢個位,對應翻嫁全部
又倒退咗
如果阿水唔係試探,係單刀直入咁問,唔知阿工肯唔肯認呢

好中point 啊頂
都算,有個叫nana 真係平時已經成日tag Stanley 寫一大段野,又post 埋D一睇就知p圖p到塊面尖到死既相
人地stanley 好人應佢姐,就發姣 D大陸妹真係
阿蟹Stanley 佢哋兩個真心好人
我多次留言都有like 有覆我
冷靜啲啦朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞