[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(3)

1001 回覆
41 Like 7 Dislike
佢最鐘意阿水嬲豬個樣,點會忍到手唔撚
其實我幾中意phase one嘅互撚
特別係不能說的秘密同艷照果兩集
睇幾多次都咁好笑

以龔燁性格應該會瘋狂寵溺mary

好想睇
有冇機會睇到
先激嬲阿水
再瘋狂寵溺阿水,哄翻佢
風水佬嘅野話唔埋嘅

水水話哂係女主佢條線係要多啲時間醞釀下
根本撚阿水已經變咗佢最大娛樂
龔: Mary激氣個樣真係好cute
水水加油呀,你要感情豐富D呀,好似大小姐咁
我覺得阿蟹成日忍唔到笑 有小小問題
喺公司日日拼搏咁攰 又要戴住副面具做世界仔
終於有個人你可以除低面具對住佢 唔使算計
唔好咩
阿龔幾時諗通
會唔會係選戰發生啲咩事令佢兩個去咗哈爾濱呢
呢套劇既CP
全部都係一個演技好帶住另外一個 ⋯

好想阿龔咀落去
之前仲起度笑大小姐啲紅葉相都係自己一個人睇
仲唔俾大小姐揾藉口玩殘你
果次佢咁大聲講大小姐啲相得自己一個真係作死
一陣大小姐又唔批marketing啲應酬費
好近距離
工:你唔覺佢嬲果個樣好cute既咩
終於睇左星期一嗰集啦
其實水水本身都有啲覺醒
但咁樣搞一搞, 佢地會唔會又返返起點嫁
有一種唔知點收科既感覺
搞成咁既關係
好有興趣知編劇點寫落去
再令水水或者觀眾感受到阿工既愛
令外阿水係女人黎講第六感算係好差,佢單身咁耐係有原因
呢兩集除咗一兩個呷醋鏡頭
完全feel唔到阿龔鐘意水水
上去水水屋企
水水專登著晒情侶衫又痴到咁埋又捉埋佢上床
阿龔好似完全零反應咁
仲以為會借機調戲
依點Stanley有解釋:

我覺得籃球賽嗰次get錯咗之後佢會有懷疑都算正路
係 不過Stanley係ig解釋過因爲阿龔覺得阿水行為怪異 所以會咁既反應

再講阿水。呢個人冇咩感情表達到出黎
睇左咁耐 佢比我既感覺係 講野好大聲 成日怒啤人 好惡 打人 冇啦。佢話就話拍過好多拖 但可以話係冷血動物一個。希望唔係阿蟹演技差所以咁 係人設暫時係咁
如果因為演技差就大獲
我睇完佢解釋都覺得
龔生現家所做嘅野都算正路嘅
嗰幕我都覺得奇,平時呀龔有咁埋黐咁埋,依家呀水咀到埋嚟,竟然一下暗爽都無
都有喊戲嘅,
171同max攤牌嗰場我幾鍾意,
仲有搞大龍生失敗 啤啤被人道毀滅嗰兩次都係,
不過都好耐之前喇,
如果依家可以寫番啲阿水表達感情嘅戲就好
阿水成日忍唔到笑
係成日忍唔到呀 近期蛋糕戲已經係咁
阿水適合笑戲 佢搞笑有一手
其他就。 要慢慢發掘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞