[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(3)

1001 回覆
41 Like 7 Dislike
岩岩見到劇post有人問ma姐同龔燁邊個勁(奸)
如果ma姐真係奸
會唔會係佢有份搞到阿水去哈爾濱(假設係俾人罰先去哈爾濱)
咁就可以睇佢同阿龔過兩招
我都覺得佢好有心計
女版阿龔咁
FF下先
阿ma姐害無心機的水水
跟住阿龔作為未來男友就反擊
“媽呢空只有我可以蝦得玩得
其他人想咁做?
下世啦
記起之前Maggie姐都有po棵計願樹
咁會唔會係阿水之前張冬裝相入面嗰棵
咁兩個人可能真係有啲野
大post有人講ma姐似係龔燁個ex
係嘅話就好睇啦....
如果拍得好會唔錯
大大推動龔水
但驚處理唔好 之後搞到好狗血
Agger
處理得好可以讓阿水意識到
“原來賤精玩自己...oh nono 小學雞追女所用的手段 並唔係只專屬自己 亦曾屬於過其他女人”
處理得好可以直接推到下個checkpoint
ma姐咁有母愛,阿龔同佢相處會唔會燃起對母愛嘅渴求
←呢個先啱
死啦
會唔會搞搞下變龔ma線
阿水分分鐘真係做馬壯
結局都拍唔到拖
點解咁悲觀
唔係啊嘛
快啲搵人助工比工水一齊啦
我相信唔會
最多攞黎推進下個劇情
未死過咩編劇
編劇應該唔會咁易斷送一條鋪得咁好嘅愛情線掛
同埋呼聲咁高,壯如拆cp都係因為高層姐
我覺得呢個ma姐會係個好好的推進工水劇情的好幫手
今日果集下半part未睇 唔知ma姐咩格
一陣睇番先
我有聽過
因為如得罪高層
唔好啦,我想阿龔阿水單單蠢蠢幸福快樂咁耍花槍落去……唔好搞到d感情線咁複雜, 難得呢對CP咁受歡迎!!!
大家對maggie姐都好大好感
如果龔ma會鬥/合作
又幾合拍
出嚟個效果觀眾鐘意(大把人未必係龔水黨 )
分分鐘就轉cp
尼啲野編劇成日做
始終一日未到最後 難聽啲講 拍咗拖都可能分手 更何況宜家
不過都可能係我悲觀咗 希望係啦
AJ本身私下都傳不和
推一推佢地都係好事 最近幾集都冇乜進展
但係唔好搞d狗血野
有呢個可能性
不過真心現家龔水係堅受歡迎到廣告商都搵佢地拍
我覺得就未到你所講果個situation 住
比啲信心
如果真係助龔都幾好
但ma姐係戰鬥力高過jenny好多(唯一可能唔夠佢有錢)
唔似係簡單角色
如果要整死阿水有乜易
萬一setting仲要係阿龔ex
點會咁易收手
到時好睇就好睇嘅 不過驚虐死阿水
咁就真係可能俾大家講中 阿水可以拍岩佢嘅喊戲
我估最多都會變成惺惺相惜嘅對手姐
就算佢真係阿may,阿龔宜家都一心向住雙下巴天使水水啦
應該唔會嘅,除非編劇嫌命長
咪講呢啲野嚇我啦
工水都係你撚我我撚你簡簡單單小學雞好了 唔好咁攻心計
好難得工水條線咁靚咁吸引 千其唔好搞其他野
Ma姐同阿工過下招好了 互相欣賞夠了 唔好有loveline
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞