罪大滔天 Sony 用家討論區 之 重聚於LIHKG

1001 回覆
27 Like 0 Dislike
用緊Xp
痴Mon貼又入塵又阻止Sensor
一祼機就花左

有冇Mon 貼介紹

第一頁#10有講
用緊Z5
過左2年都未有咩大問題
htc10 vs sony xp
點揀好?
有無熟依兩部機嘅巴打分析下優缺?
xp淨機價邊道出又平又有信譽?
我見前面有人話人仔台$33xx, 淨機價?

光學防震其實係點?我見htc10有,但xp無。
實質用途大唔大? 會唔會好似XZ個五軸防震一樣如同虛設?
htc10 vs sony xp
點揀好?
有無熟依兩部機嘅巴打分析下優缺?
xp淨機價邊道出又平又有信譽?
我見前面有人話人仔台$33xx, 淨機價?

光學防震其實係點?我見htc10有,但xp無。
實質用途大唔大? 會唔會好似XZ個五軸防震一樣如同虛設?

差唔多
Htc 10 多1gb ram
今日剛入zx , 發誓唔再用lg
今日剛入zx , 發誓唔再用lg

我都今曰入XZ
百記個哥仔有無呃我?佢話zx而家無玻璃貼適用

佢果度冇賣咪冇
xz新用家留名

佢果度冇賣咪冇

佢話個孤位會彈貼,巴打請問邊度有售?
除左黑店,Z5P做唔做到$3XXX?
XA Ultra又多唔多伏?

XAU唔伏 只係更新等待需時

Z5 系列都係伏

z5p 用家表示無乜大問題
依家z5p 仲貴過x performance (新機同回收價都係)

Z5 系列都係伏

z5p 用家表示無乜大問題
依家z5p 仲貴過x performance (新機同回收價都係)

4k嘛
XZ撚留名
Z2 換左1次電用家 留名
Z2 換左1次電用家 留名

z2前用家
想買部手機畀老豆

XC定iphone se影相靚啲?

我依家用緊X
雖然影相靚過對上一部既iphone 5S
但有時影相會lag機對唔到焦

XC
冇人

Z5 系列都係伏

用緊XAU
好伏
電少
rom少
個mon一係好光一係好暗
Z2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞