罪大滔天 Sony 用家討論區 之 重聚於LIHKG

1001 回覆
27 Like 0 Dislike
想賣左隻Z5C 換其他
音質太垃圾

有冇人收?
想問下Sony有冇細mon d既機
即係4' - 4'6 左右
同埋想舊電夠勁
多數上高登,whatsapp 之類
想問下Sony有冇細mon d既機
即係4' - 4'6 左右
同埋想舊電夠勁
多數上高登,whatsapp 之類

Xperia X Compact
xz 係咪 ok ? 女友鐘意粉紅 唔打機 剩影相
以前玩過 z , 相機又慢對焦又慢 而家係咪唔同哂

改善左好多 自己去試下好d
xz岩岩升左7.0 暫時感覺唔錯
有無Z5P 既巴打鬧鐘會長開關唔到?

明明無 set 過鬧鐘, 但條 bar 長期都有個鬧鐘 icon 係度

時間到又唔會響唔會震, 但會自動再計多半個鐘 點熄都熄唔到
留名
xperia m4 aqua 留名
其實如果唔經常打機,Xperia X 應該最抵買…
好掛住真用家非打手肥旭
Xperia XP 幾時會有 7.0 ?
Xperia XP 幾時會有 7.0 ?

我估2星期內
Z5 + z4 tab 用家
好想換

明明無 set 過鬧鐘, 但條 bar 長期都有個鬧鐘 icon 係度

我都有相同情況出現
而家sony有咩入門機款 1000-1500hkd左右
除左黑店,Z5P做唔做到$3XXX?
XA Ultra又多唔多伏?
而家sony有咩入門機款 1000-1500hkd左右

XA

XAU唔伏 只係更新等待需時
xz岩岩升左7.0 暫時感覺唔錯

你自己刷嘅

XAU唔伏 只係更新等待需時

Z5 系列都係伏

我都有相同情況出現

我的天文台既bug

尋日出咗更新,更新完就無事
用緊Xp
痴Mon貼又入塵又阻止Sensor
一祼機就花左

有冇Mon 貼介紹

我都有相同情況出現

我的天文台既bug

尋日出咗更新,更新完就無事

搞掂!唔該ching
用緊Xp
痴Mon貼又入塵又阻止Sensor
一祼機就花左

有冇Mon 貼介紹

呢隻,香港唔見有

再唔係就泡菜野,星際有間有,雖然都係個圈有膠,但好貼唔入塵,中間唔會拱。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞