罪大滔天 Sony 用家討論區 之 重聚於LIHKG

1001 回覆
27 Like 0 Dislike
我部z5前2日有啦啦就開始好熱(上一陣連登都熱),d電冇啦啦倒水咁,平時一日叉一次電,依家2,3都唔掂,又岩岩好過左保養期,都唔知點算好

我想問下過左保養期去sony嗰度比佢check要幾錢?
我部z5前2日有啦啦就開始好熱(上一陣連登都熱),d電冇啦啦倒水咁,平時一日叉一次電,依家2,3都唔掂,又岩岩好過左保養期,都唔知點算好

我想問下過左保養期去sony嗰度比佢check要幾錢?

原來XZ同z5p果d又係一樣膠邊機 D sale屈鳩我全部都係金屬,原來得後面塊野係金屬
https://www.youtube.com/watch?v=8NMCqjVoKHI
有coating既膠邊,用一年一定甩青甩到傻
sony真係諗盡方法cut ost

買新機真係買xp都好過xz

今次XZ應該會耐用啲,整個兩年保養出嚟如果一年壞會蝕到仆街

我部XZ好lag

點解

更新後冇reset
原來XZ同z5p果d又係一樣膠邊機 D sale屈鳩我全部都係金屬,原來得後面塊野係金屬
https://www.youtube.com/watch?v=8NMCqjVoKHI
有coating既膠邊,用一年一定甩青甩到傻
sony真係諗盡方法cut ost

買新機真係買xp都好過xz

今次XZ應該會耐用啲,整個兩年保養出嚟如果一年壞會蝕到仆街

容易殘同容易壞係兩個概念
用到花曬殘曬但唔壞,保養期內都冇得換
Z5p 印度越南都出咗7.0

香港台灣不嬲慢到食左屎咁
Sony幾號發佈會
禽日拎咗部Z5出去換電
過兩個鍾打黎話底板唔穩定引致好快無電
叫我換底板收$2200,心諗你都癡撚線
叫返佢齋電算,佢就話齋換電會無保養無防水

世界級tso保養

屌冇咗in house 保養真係好on9
Sony幾號發佈會

27號三點半
SUN MOBILE 21MBPS有無人send speed test
fast.com
禽日拎咗部Z5出去換電

世界級tso保養

好想sony炒撚左tso
update係唔係都係tso做?
禽日拎咗部Z5出去換電

世界級tso保養

好想sony炒撚左tso
update係唔係都係tso做?

tso?
xz 玻璃貼好似揾唔到邊有得買
XZ對上個更新完之後Lag到爆
部機就慶過以前,唔知咩事

依家部野仲lag過我部Z
依家買sony機係咪伏
二三千價位有邊部玩得過
依家買sony機係咪伏
二三千價位有邊部玩得過

點解伏
二三千買XP

我無事

唔係掛 用緊z想轉xz
依家買sony機係咪伏
二三千價位有邊部玩得過

點解伏
二三千買XP

XP好似舊電麻麻?
依家買sony機係咪伏
二三千價位有邊部玩得過

點解伏
二三千買XP

XP好似舊電麻麻?

差唔幾
星期一MWC

我無事

唔知點解我想用番6.0 xz上7.0有d倒水

我無事

唔知點解我想用番6.0 xz上7.0有d倒水

原來個個都係咁
平時我都好少用電話
起碼無打機
但係每晚都可以10%電返屋企
Sony諗住就咁算數?
你地覺得z5p下代有冇機會出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞