罪大滔天 Sony 用家討論區 之 重聚於LIHKG

1001 回覆
27 Like 0 Dislike
開口中
XZP S835 New CMOS
http://www.xperiablog.net/2017/02/25/sony-xperia-xz-premium-picture/

好撚好J

錢已備
我應該到IFA先有錢
用緊XZ 見到XZP會唔會忍唔到手
你地覺得z5p下代有冇機會出

反正週一都MWC 係時候同大家講下
XA1 XA1 Ultra XZs XZ Premium 四部
用最新嘅CMOS 4K screen 可能有835 六月上市

可唔可以講下呢4部有咩唔同

XA1 中階用緊MTK
XA1 Ultra都係中階mtk但大mon
XZs 821/835 4gb ram new cmos
XZP 4K 4gb ram new cmos 極大機會835

怪不得支那移動同新mobile 劈XA 同 XA ultra 啦
XA ultra 千五好似唔錯

幾時再劈xz

新mobile 已經劈到落 $3698
本身睇開x performance,
但xz 都係比多三四舊, 要x performance又好似有d on9

MWC可能有驚喜

我上面咪講咗

XA1 中階用緊MTK
XZP 4K 4gb ram new cmos 極大機會835

4k仲用4gb ram

4gb已經好夠 下半年會6gb 但oneplus都話你無可能用盡到6gb

2k mon都用左1gb ram
4k 用1.5~2gb ram

咁要睇佢行咩解像度
好似z5p咁4k mon但system出fhd

MWC可能有驚喜

我上面咪講咗

XA1 中階用緊MTK

4k仲用4gb ram

4gb已經好夠 下半年會6gb 但oneplus都話你無可能用盡到6gb

咁要睇佢行咩解像度

Z5P升上6.0已經直出4K喎

XA1 XA1 Ultra XZs XZ Premium 四部
用最新嘅CMOS 4K screen 可能有835 六月上市

XA1 中階用緊MTK

怪不得支那移動同新mobile 劈XA 同 XA ultra 啦

幾時再劈xz

但xz 都係比多三四舊, 要x performance又好似有d on9

$3698左都成個月, 但岩岩睇原來轉左18個月, 唔使簽24個月
我本身想簽$3998 12個月, 好彩比CMHK拖一拖

我上面咪講咗

XA1 中階用緊MTK

4k仲用4gb ram

咁要睇佢行咩解像度

Z5P升上6.0已經直出4K喎

定係等下代4k
z1用家表示開關制壞,touch screen有誤觸,粒電好快收皮
唔知換xp定xz好

XA1 中階用緊MTK

幾時再劈xz

$3698左都成個月, 但岩岩睇原來轉左18個月, 唔使簽24個月
我本身想簽$3998 12個月, 好彩比CMHK拖一拖

到時zxp上台睇下幾錢先
仲可以免息分期12個月
z1用家表示開關制壞,touch screen有誤觸,粒電好快收皮
唔知換xp定xz好

xz 電都大啲
唔知換xp定xz好

xz 電都大啲

不過而家SUN無擺XP出黎
唔知仲有無做上台優惠, 要落去問下
之前有擺就3千頭
比多幾舊, 有多D電, 多D容量, 有typeC, 睇下覺得值唔值
http://www.ettoday.net/news/20170226/874098.htm
真定假4K HDR

出到真係好撚癲
咁xz p大概幾時有得買?
咁xz p大概幾時有得買?

六月

左至右
XA1 XA1 Ultra XZP XZs
http://www.ettoday.net/news/20170226/874098.htm
真定假4K HDR

出到真係好撚癲

用緊z5p, 個upscale + 4k mon 用黎煲劇真係好撚正
玩到4k hdr

左至右
XA1 XA1 Ultra XZP XZs

好似都差唔多咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞