罪大滔天 Sony 用家討論區 之 重聚於LIHKG

1001 回覆
27 Like 0 Dislike
Z5P用家表示搵唔到殼
有無巴打可以講下邊度多款

不如講下想要咩樣嘅殻

有面蓋,多色揀,唔要透明窗口
最好硬物料,唔想要軟膠
Z5P用家表示搵唔到殼
有無巴打可以講下邊度多款

不如講下想要咩樣嘅殻

有面蓋,多色揀,唔要透明窗口
最好硬物料,唔想要軟膠

搭單想搵carbon 花既背殼 唔洗cover

有冇巴打有咩好介紹除左devilcase
留名
z5 $3000買唔買得過?

實有人答你810

三千買X系啦

實有人答你810

無錯 810
810 = 熱 熱 同埋熱

巴打等出年啦

z5p用家

z5p好撚多問題 話筒啦,熱啦,成日無拉拉hang機,彈apps
留名
留名

禁錯

用緊xp 有蓋套 但裸mon 用左幾個月
感覺良好 只係成日形住會整花個mon

巴打等出年啦

z5p用家

z5p好撚多問題 話筒啦,熱啦,成日無拉拉hang機,彈apps

講電話有乜問題巴打,分享下

熱就真係rip,掃得多話知你咩都係熱

有時會講電話人地聽唔到我把聲,姐係個話筒冇反應 要重新開機先可以用得翻個話筒 再係咁搞法就逼我換iphone
xz用家留名
我第一部電話到家下都係sony
搭單問xz有冇曲面玻璃貼係中間都有膠水的
xz用家留名
我第一部電話到家下都係sony
搭單問xz有冇曲面玻璃貼係中間都有膠水的

用衛訊廿蚊最好

巴打等出年啦

z5p用家

有時會講電話人地聽唔到我把聲,姐係個話筒冇反應 要重新開機先可以用得翻個話筒 再係咁搞法就逼我換iphone

xperia m4,c5都係,難道個代xperia個mic都係咁?(xperia xz又無事,不過上左7.0 有d apps開唔到)

巴打等出年啦

z5p用家

xperia m4,c5都係,難道個代xperia個mic都係咁?(xperia xz又無事,不過上左7.0 有d apps開唔到)

我只係期望部x5p上左7.0 電可以去得慢啲,唔好成日hang機就得 唔敢奢望有咩新功能

M4之前我無事喎

M4之前我無事喎

樓上講z5p既野都無事

間唔使一次半次彈apps 可以接受
有冇巴打有用開sony d tablet 好用嗎

用緊 z3 tablet 回覆 幾好用
努力等緊5.5吋flagship...
努力等緊5.5吋flagship...

頂住,就有
部xz compact慘死。。。買住部Z5用住先。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞