罪大滔天 Sony 用家討論區 之 重聚於LIHKG

1001 回覆
27 Like 0 Dislike
z2 用家表示z2真係機皇黎
核電又快
前排試過部xp點知仲lag過部z2
xa唔知點解越黎越食電,明明長開stamina
xa唔知點解越黎越食電,明明長開stamina

等7.0啦
ching 依家xz去邊出機好呀
部xz compact慘死。。。買住部Z5用住先。。。

三思之後都要再三思巴打

810真係有d熱 不過在我可接受範圍
佢又真雙卡 又有收音機 我日常都要用到
都係驚部z5p爆芒,係星際買咗軟套同玻璃貼,$100

點解唔淘

點解唔淘

因為懶
我知淘應該$30搞掂,不過費事煩又唔諗住換套所以買咗佢一了百了
xz升左上7.0成日彈apps

有d apps不相容。。。

有d apps不相容。。。

淘寶,facebook whatsapp又彈

今日清左成6gb快取

洗咗機未

洗咗機未

未呀

洗咗機未

未呀

洗咗會好啲
有無人試過整機等佢ship零件
等左成個月都無聲氣

洗咗機未

未呀

洗咗會好啲

宜家成日lag機
一開moov再開facebook+whatsapp
死硬

三思之後都要再三思巴打

用緊z5表示唔好做傻事,我用z3時仲開心

三思之後都要再三思巴打

等835啦各位

三思之後都要再三思巴打

等835啦各位

實等,反正部z5仲挨到
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞