罪大滔天 Sony 用家討論區 之 重聚於LIHKG

1001 回覆
27 Like 0 Dislike
xz好難搵到機殼

淘寶大把你揀
部xz個耳機位聽唔到左聲道,星期一要送返去整

Z5 系列十部機總有一部壞headphone jack
唔知XZ 會唔會呢
利申壞過
z3
跌左n次 仍健全使用中
想入手z5p ,因為個外形真係好好j
xz好難搵到機殼

淘寶大把你揀

果啲垃圾殼
香港有沒有 XZ 的banana 貼賣?
想係AMAZON 訂但唔送香港

巴打唔好睇唔開
我早2日入咗手而家好後悔, 早知買XP
好想放番出去換XP

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tenasama.memoriesofotonokizaka

我部Z5P 得3GB RAM, 但啲THEME 食咗我1GB RAM, 搞到部機超LAG

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tenasama.memoriesofotonokizaka

我部Z5P 得3GB RAM, 但啲THEME 食咗我1GB RAM, 搞到部機超LAG

Live wallpaper勁食資源
呢個theme我又睇唔出邊忽動態

巴打唔好睇唔開
好想放番出去換XP

唔撚係掛 ,巴打你覺得佢衰啲咩?

巴打唔好睇唔開
好想放番出去換XP

另外想問下各位巴打,以家買xz 定xp 抵玩啲

巴打唔好睇唔開
好想放番出去換XP

我覺得XP抵啲

巴打唔好睇唔開
好想放番出去換XP

我覺得XP抵啲

810 真係唔好諗, 冬天做暖手蛋, 夏天可以煎蛋
我貪佢減價先買, 真係中咗伏
巴打如果想中伏既我放俾你啦, 唔好買新機呀

Live wallpaper勁食資源
呢個theme我又睇唔出邊忽動態

我之前係用LIVE WALLPAPER, 明明我同事都用緊但佢唔LAG
LINK 個THEME 唔食RAM 呀, 我而家都用緊
XZ個cam app係咪有問題,iso較左
ss變自動
定自己較ss
iso又變自動
z用咗三年>已家z5p
SONY大法好
我部XZ幾多bug下
有無人用xau
想問下你哋係邊度買or痴mon貼
XZ個cam app係咪有問題,iso較左
ss變自動
定自己較ss
iso又變自動

根本唔係全手動嚟
大家覺得個相機影相慢唔慢
出面試過XZ 都幾慢下 影完又等佢Load
Z5 6.0.1好似仲係好多bug
唔敢up
大家覺得個相機影相慢唔慢
出面試過XZ 都幾慢下 影完又等佢Load

快喎,但係我部用落d反應慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞