罪大滔天 Sony 用家討論區 之 重聚於LIHKG

1001 回覆
27 Like 0 Dislike
用緊z5c 2月尾估計會唔會出高楷細機呢
宜家已經成日lag到自己reboot

通常係年尾先出

Z3c>Z5c>XC都係咁

高楷細機得番iphone

xc無防水 用慣左有
xc會好過z5c?
係都可以平平地換黎頂著先

買xc不如x x就不如xp

用慣細機
係宜家部z5c真係lag到頂唔順先想換
有冇人用xp 配sun mobile 會無啦啦無訊號
呢排部Z5p死多咗

通常係年尾先出

xc無防水 用慣左有
xc會好過z5c?

用慣細機

factory reset 下先?
升左上Android 7.0 應該會好啲(冇bug既話)
因為RAM 控制好左

通常係年尾先出

xc無防水 用慣左有
xc會好過z5c?

用慣細機

個人覺得換xc係ok既
只不過對比z5c機能上有倒退

通常係年尾先出

xc無防水 用慣左有
xc會好過z5c?

用慣細機

factory reset 下先?
升左上Android 7.0 應該會好啲(冇bug既話)
因為RAM 控制好左

都可以睇下7.0咩環境先 因為z5c 其實型型仔過xc
z5 p唔知伏唔伏呢?

大伏
S810 係原罪

點解到今時今日仲有人想要810機

鬼咩 根本未有後續機可以取代Z5P的位置

sad but true

design真係好正,黑色定銀鏡面都

不過s810

*z5p鏡面用家

so sad

唔係話會出新都代5.5” 4k 機咩?
不過肯定冇雙卡&micro SD , 變埋3揀2

通常係年尾先出

xc無防水 用慣左有
xc會好過z5c?

一禁落機面個氣壓計有上升反應
所以港行XC係「有防水」嘅
只係官方冇列明…同唔承認

如果真係執意要真•防水的XC
建議去睇吓日水Docomo版

通常係年尾先出

xc無防水 用慣左有
xc會好過z5c?

我係Z3C死Mon轉XP的
個芒4.6"同5"相差0.4影響真係大

用慣細機的巴打未必鐘意XP大咗咁多
最後換左xperia xz, 想問下升7.0 有無問題?
最後換左xperia xz, 想問下升7.0 有無問題?

無問題
屌那星部Z2殘到仆街就係唔捨得換
正面落地過廿次無爆過得少少花,背面落地爆咗用膠紙封住,power button無感應我double tab開熄mon,volume up無反應要先volume down再較返大,3.5mm感應唔到耳機我寫咗個app仔一click就轉耳機mode/喇叭mode,側邊usb flap爛咗親手換
第一部智能手機就係佢,唔到佢一睡不起嘅一日我都唔想拋棄佢

屌,講到好似娶老婆咁
正面落地過廿次無爆過得少少花,背面落地爆咗用膠紙封住,power button無感應我double tab開熄mon,volume up無反應要先volume down再較返大,3.5mm感應唔到耳機我寫咗個app仔一click就轉耳機mode/喇叭mode,側邊usb flap爛咗親手換

屌,講到好似娶老婆咁

我部z都好襟用,當年一出就買
試過n次直擊地面都無事
到而家都無咩點窒
係開app慢少少同埋舊電得半日壽命
Z2/Z3真係好正

通常係年尾先出

xc無防水 用慣左有
xc會好過z5c?

用慣細機

z5c係升左6先on99咁
s810係雞係公廁
Z2/Z3真係好正

Z2條notification led bar真係好好J,個外觀整合度係咁多代之中最好。
而且爆咗背蓋之後喺後面都睇到條bar感覺好正
Z2/Z3真係好正

MWC嚇你一跳
部XZ鏡頭左邊畫質有劣化問題,拎上保養有冇得搞?

右至中都清,但去到左邊會變屎…

定其實係我嘅問題。
XP同XZ究竟差幾多?
睇spec好似差唔多
SUN XP上台做到3千2, XZ就3千8~4千

屌,講到好似娶老婆咁

我部Z2都跌左好多次, 仲未爆玻璃, 但幾隻角崩左 近幾個月粒電開始虧
Z2/Z3真係好正

MWC嚇你一跳

下一部Premium級
XP同XZ究竟差幾多?
睇spec好似差唔多
SUN XP上台做到3千2, XZ就3千8~4千

大細,外形唔同
XZ 相機好啲,而且好似終於冇左網格mon
換左xz發覺拉落黎既 notification bar好醜樣
有冇得搞搞佢?

究竟係旗艦定中階呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞