罪大滔天 Sony 用家討論區 之 重聚於LIHKG

1001 回覆
27 Like 0 Dislike
想問xperia x 出面最平係邊間?

人仔

淨機喎

研究過,豐澤 3288 用恒生星期六日有200cash dollar回

仲有無更抵嘅選擇?
x compact
xz用家post 1 lm
幾時先有得買玻璃貼

人仔

淨機喎

研究過,豐澤 3288 用恒生星期六日有200cash dollar回

仲有無更抵嘅選擇?

人仔台3398 x performance
仲洗乜買X

人仔

淨機喎

仲有無更抵嘅選擇?

人仔台3398 x performance
仲洗乜買X

淨機?
部Performance Specs同價錢都幾吸引,有冇用家分享心得
好想番sony懷抱,z5好定x好?
好想番sony懷抱,z5好定x好?

anything but 810
XP撚

聽講XP開始上7.0
部Performance Specs同價錢都幾吸引,有冇用家分享心得

各方面都唔錯,相機設定2000萬就OK,油畫化比以前改善好多。

電弱少少,一日一至兩充,可能會有用家覺得XP重咗少少,X compact 影相又好過XP 少少[對焦、色準]。

xp用家表示去買XZ啦
Z5P + Z4 Tab 報到 😄
<blockquote>部Performance Specs同價錢都幾吸引,有冇用家分享心得

各方面都唔錯,相機設定2000萬就OK,油畫化比以前改善好多。

電弱少少,一日一至兩充,可能會有用家覺得XP重咗少少,X compact 影相又好過XP 少少[對焦、色準]。</blockquote>
xp用家表示去買XZ啦

但係而家XP好抵
3千4就有
&lt;blockquote&gt;部Performance Specs同價錢都幾吸引,有冇用家分享心得

電弱少少,一日一至兩充,可能會有用家覺得XP重咗少少,X compact 影相又好過XP 少少[對焦、色準]。&lt;/blockquote&gt;
xp用家表示去買XZ啦

但係而家XP好抵
3千4就有

820 64gb 雙卡
XP撚

聽講XP開始上7.0

正啊
我用緊部z5p今日唔知點解自動幫我set咗個鬧鐘,一到佢set geh時間又唔會響,但會一直順延落去,有無巴打有咁嘅情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞