罪大滔天 Sony 用家討論區 之 重聚於LIHKG

1001 回覆
27 Like 0 Dislike
香港有沒有 XZ 的banana 貼賣?
想係AMAZON 訂但唔送香港

去星際行下
大家覺得個相機影相慢唔慢
出面試過XZ 都幾慢下 影完又等佢Load

我無事

岩呀,明年夏~秋

CES部新機好似只係中階機

我就係呢個意思
出年上半年唔會有新旗艦
等到新旗艦發佈, 再等到香港發佈
都起碼10個月後既事

CES MWC完咗都成六月先發佈

一、首批新U實俾三叔

二、延長XZ週期,始終下半年旗艦大法係睇得重啲

三、唔同對手正面硬撼

四、寫順啲個7.1.1先出

五、做多啲測試先,唔想好似Note7咁7

Btw 小道消息 可能會有4k XZ
有無人升咗XZ 7.0重新開機會reset時間

有無人係咁
有無人升咗XZ 7.0重新開機會reset時間

有無人係咁

1970 大法
date bug嚟, 已經存在左一段時間
香港有沒有 XZ 的banana 貼賣?
想係AMAZON 訂但唔送香港

去星際行下

之前行過唔見有
係幾樓?
各位巴打,邊到整Mon,好同平,z3機
大家覺得個相機影相慢唔慢
出面試過XZ 都幾慢下 影完又等佢Load

快喎,但係我部用落d反應慢

按screen 影相好快
但按相機制影相,慢到痴線
我影夜景,撳完hold左成分鐘

呢個真,個制唔整好過

810 真係唔好諗, 冬天做暖手蛋, 夏天可以煎蛋
我貪佢減價先買, 真係中咗伏
巴打如果想中伏既我放俾你啦, 唔好買新機呀

XP係用820喎
係咪入錯貨?

佢指唔好z5

810係z5p
Z5p lm
xz 有無巴打響邊度買過好嘅貼?星際第一層某店買左塊玻璃貼四五日就甩左
xz 有無巴打響邊度買過好嘅貼?星際第一層某店買左塊玻璃貼四五日就甩左

都係星際,要韓國牌子,或者台灣Devilcase,可以送香港。

舊登以前有團,宜家無上舊登所以唔知仲有無人開團。
有冇人覺得sony個相機app寫得好差
個M mode都較唔到野既
有冇巴打有用開sony d tablet 好用嗎
有冇人覺得sony個相機app寫得好差
個M mode都較唔到野既

影相啲雪花多到
xp升左Android 7, 個 dial app好lag……
有冇得解救
一部電話最重要嘅打電話app都搞成咁

都係星際,要韓國牌子,或者台灣Devilcase,可以送香港。

舊登以前有團,宜家無上舊登所以唔知仲有無人開團。

請問邊層?
Z5P用家表示搵唔到殼
有無巴打可以講下邊度多款

衛訊廿蚊正
xp升左Android 7, 個 dial app好lag……
有冇得解救
一部電話最重要嘅打電話app都搞成咁

無事喎 不如試下洗機

咁啱

有無人有睇dxomark個分
XP 88分 XZ 87分
xc用家
Z5P用家表示搵唔到殼
有無巴打可以講下邊度多款

不如講下想要咩樣嘅殻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞