罪大滔天 Sony 用家討論區 之 重聚於LIHKG

1001 回覆
27 Like 0 Dislike
部Z5明明用左半年都無
電愈叉愈少又成日hand機
終於過年前頂唔順去左胃信trade in 俾32xx換左xz
開心使用中

心郁郁添
部Z5用左半年倒水電又成日hang機
開facebook熱到暖強咁
熱到要裸跑
但裸跑好撚吸塵
部Z5明明用左半年都無
電愈叉愈少又成日hand機
終於過年前頂唔順去左胃信trade in 俾32xx換左xz
開心使用中

心郁郁添
部Z5用左半年倒水電又成日hang機
開facebook熱到暖強咁
熱到要裸跑
但裸跑好撚吸塵

810絕症嚟,你水入面用都會發熱

好似係
Sun mobile 3898出機抵唔抵

唔記得講xz

咩PLAN

我話有兩部 一部4K. 一部XZ加強版
唔好問點解

咁睇下邊個中

XZ加強版
用821?

821 仲有新主打嘅功能
960fps慢拍、連拍

唔太熟D CPU
821同820&835嘅差異係邊
可唔可以簡單講下
手機short左
諗住聽日整 點知今日過左保……應該點做

宜家買機仲要唔要試光點死點
z係列我買過三部,第一部跌撚左屎坑,入電位的膠甩撚野所以又買第二部,z2用左一年幾,畀我粗用跌爆埋玻璃只好換z5, 貪佢夠平同個mon 靚,家陣又一年la, 呢次個mon無lala勁多光點,只好係維修最後一個月搵原廠整,屌,咁撚柒麻煩,仲成日hand機,妖,如果唔係無錢,一早換撚左LG
z係列我買過三部,第一部跌撚左屎坑,入電位的膠甩撚野所以又買第二部,z2用左一年幾,畀我粗用跌爆埋玻璃只好換z5, 貪佢夠平同個mon 靚,家陣又一年la, 呢次個mon無lala勁多光點,只好係維修最後一個月搵原廠整,屌,咁撚柒麻煩,仲成日hand機,妖,如果唔係無錢,一早換撚左LG

屌我都係勁撚多光點
但今日過左保仆街
Sun mobile 3898出機抵唔抵

唔記得講xz

咩PLAN

96蚊龜速無限上網

sun mobile係咪最抵
我XZ好lagbackup埋d野洗機

屌我都係勁撚多光點
但今日過左保仆街

好似有得用PIXEL FIX煲走的光點,有人fix到,有人fix唔到,我就試過閃撚左三四個鐘唔得,後未見仲有一個禮拜就過保養即卡鳩衝去理。有人閃左半個至一個鐘個mon好返,你試下叉住電煲佢一兩個鐘,好彩既話部機個mon就好返,到個時即卡trade撚左佢la
z3+ 想換機, 而家推介邊部?
好耐無睇電話
z3+ 想換機, 而家推介邊部?
好耐無睇電話

xz藍色

咁睇唔開想換LG呀
入廠率仲高過Sony 喎

咁睇唔開想換LG呀

純粹見我哥個部用左三年jor, 好似幾好咁

咁睇唔開想換LG呀

純粹見我哥個部用左三年jor, 好似幾好咁

Google LG 燒底板
唔信邪咪去試下
xa撚推推先
近排玩緊fitbit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞