罪大滔天 Sony 用家討論區 之 重聚於LIHKG

1001 回覆
27 Like 0 Dislike
幾時有xz 粉紅色?
想買
又平又高質
有冇人係呢度見到肥旭?
<blockquote><blockquote><blockquote>&lt;blockquote&gt;部Performance Specs同價錢都幾吸引,有冇用家分享心得

各方面都唔錯,相機設定2000萬就OK,油畫化比以前改善好多。

電弱少少,一日一至兩充,可能會有用家覺得XP重咗少少,X compact 影相又好過XP 少少[對焦、色準]。&lt;/blockquote&gt;
xp用家表示去買XZ啦</blockquote>
但係而家XP好抵
3千4就有</blockquote>

820 64gb 雙卡 </blockquote>

唔介意舊 design ,同影相差咗少少速度同對焦,XP 而家係好扺用。

同埋已開始發方官方 7.0 升級 係真架,港行應該都好快有。

但xp係咪冇防水防塵?
&amp;lt;blockquote&amp;gt;部Performance Specs同價錢都幾吸引,有冇用家分享心得

各方面都唔錯,相機設定2000萬就OK,油畫化比以前改善好多。

電弱少少,一日一至兩充,可能會有用家覺得XP重咗少少,X compact 影相又好過XP 少少[對焦、色準]。&amp;lt;/blockquote&amp;gt;
xp用家表示去買XZ啦

但係而家XP好抵
3千4就有

820 64gb 雙卡

唔介意舊 design ,同影相差咗少少速度同對焦,XP 而家係好扺用。

同埋已開始發方官方 7.0 升級 係真架,港行應該都好快有。

覺得xp design 好睇過ZX
本身相機差別不大 5軸防震係電子防震,都得1080p 30fps先用到
另外雷射對焦影遠野根本冇用
仲有色彩感應品冇想像中好
除左mon size 、電池、type c、外型
我會揀3380既xp
&amp;lt;blockquote&amp;gt;部Performance Specs同價錢都幾吸引,有冇用家分享心得

電弱少少,一日一至兩充,可能會有用家覺得XP重咗少少,X compact 影相又好過XP 少少[對焦、色準]。&amp;lt;/blockquote&amp;gt;
xp用家表示去買XZ啦

但係而家XP好抵
3千4就有

820 64gb 雙卡

覺得xp design 好睇過ZX
本身相機差別不大 5軸防震係電子防震,都得1080p 30fps先用到
另外雷射對焦影遠野根本冇用
仲有色彩感應品冇想像中好
除左mon size 、電池、type c、外型
我會揀3380既xp

個白平衡感應器好正喎
arco S,z2,xz用家
原來有XZ用家
索尼大法好
幾時有xz 粉紅色?
想買

今日
原來有XZ用家
索尼大法好

x compact 用家
我想問z3個相機更新左之後做咩on9左
將部機打橫影完無得教番,結果send出去係成張相打橫
http://www.xperiablog.net/2016/12/01/android-nougat-arrives-on-the-xperia-xz-39-2-a-0-327/
XZ都有7.0

唔知3gb ram夠唔夠做
屌你罪大次撚次都日山
http://www.xperiablog.net/2016/12/01/android-nougat-arrives-on-the-xperia-xz-39-2-a-0-327/
XZ都有7.0

唔知3gb ram夠唔夠做
屌你罪大次撚次都日山

次撚次都閹ram
其實有無人覺sony d相個camera好撚廢
原來有XZ用家
索尼大法好

xc而家賣幾錢
我老母用z2話舊電好勁, 送左部s7比佢佢狗也不屌 而家日日叫換機
原來有XZ用家
索尼大法好

xc而家賣幾錢
我老母用z2話舊電好勁, 送左部s7比佢佢狗也不屌 而家日日叫換機

換XC不如換XP?
我想問z3個相機更新左之後做咩on9左
將部機打橫影完無得教番,結果send出去係成張相打橫

xp用家
今日行過去睇,痴線x 同xp差幾百蚊
想賣左隻Z5C 換其他
音質太垃圾
xz用家,終於過左來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞