《香港傭兵》(8)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
今朝10點堂 搭巴士準時返到 跟住個lecturer遲咗成個鐘
試過喺丁鳩壞車 仲可以落車吹風睇風景
盡責奴工
你堂上幾多個鐘
一個鐘
多謝晒
咁返去做乜
斬左仲品咩
唔同食法嘛
無血到含都唔含啦
拎黎當扔就得
風乾點睇
執屋清緊以前啲漫畫輕小說,攞去回收又覺得好可惜,但擺喺度自己又唔會睇
有位我會收好佢
我之前都係咁諗,但而加俾屋企人迫我空啲位出嚟
空啲位出嚟做乜
佢哋話有嘢擺
即係要霸鳩你啲位啦
姐姐
你去exchange嗰時有冇考ielts
prep咗幾耐
姐姐會唔會答咗你其他嘢㗎

上回講到飛揚離開糖果店,返去放好啲嘢先。
放好自己啲衫,就諗要唔要幫埋綽姿摺。
諗咁多做咩吖?自己想就想啦~
尷尷尬尬又心郁郁咁幫綽姿摺好埋啲內衣褲,就拎埋張通行證(差啲唔記得~)出發去Today Coffee。
去到Today Coffee,原來得雨姐一個。
雨姐話Owner出咗去市區,輝哥又扮手痛唔返工!
飛揚俾返張通行證雨姐,問起出市區唔使用通行證?
雨姐話唔係用通行證,以前係要用批文。但而家西貢獻命接手後,就只靠一架紅Van出入市區。
雨姐仲話冇乜事就唔好出去喇。
飛揚又得知一樣唔知嘅情報。
雨姐交咗套制服俾飛揚,叫佢上去員工休息室換。仲話有個Locker可以俾飛揚用。
飛揚上到去,又係揀到最後先揀中個Locker。
次次都係咁!揀親都揀到最尾先中!
不過好彩最後都同到阿月一齊。
飛揚就將身上所有隨身物都放晒入Locker~(其實都係得電話、鎖匙同銀包姐~)
再除晒所有衣物Dom埋入Locker~(除咗底褲~)
換上制服,戴埋圍裙...
『點解好似...咁闊咁㗎呢?』
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

望望身上嘅制服...

不論係套上身衫,定抑或條西褲...

都係鬆蕩蕩...好似大咗幾個碼咁...

呃...點呢?

都係落返去,問吓雨姐先~

我就行返落去,攤開雙手,行到去雨姐面前:『雨姐...套制服呢...好似...好鬆...』

「哈~係吖?唔...因為係輝哥嘅~」雨姐打量住我...慢慢靠近...
『原來係輝哥㗎?唔怪之得咁...大...件...』我望望身上套制服,再望望越靠越近嘅雨姐...

雨姐越靠越近...越靠越近...

近到我已經...聞到雨姐身上...淡淡嘅女人香...

呢種女人香...係成熟嘅女人香味...

好香...香到我只係索咗兩索...都快要窒息...

雨姐再貼個身埋嚟...雙手繞到我背後...

雨姐對...豐乳...就快...就快壓...
唔得喇...我硬晒喇...成個身都僵硬晒...完全郁唔到!

好近...雨姐對豐乳...

唔得...唔得喇...再俾雨姐貼埋嚟...佢對豐乳...佢對豐乳就...

唔得喇...真係唔得喇...我真係...

『嗚呀!』我呢吓大嗌並唔係射咗!而係...

「條圍裙綁得實啲會好啲嘅~」冇錯!係雨姐用力一索!索緊我腰上條圍裙帶!

『唔...唔該...』好危險...雨姐對豐乳...差啲啲就真係壓到埋嚟...
「好喇~靚仔晒~」雨姐打量住我。

『呃...係呢...雨姐你...幾多歲?』我都打量住雨姐...

喺咁近距離望住雨姐...心中總係充滿住呢個疑問...

「唔?年齡係女人嘅秘密~男仔唔可以隨便問㗎~」雨姐古古惑惑咁打量住我。

『呃...我我我...我冇咩意思㗎!我我我...我只係覺得雨姐好有...成熟味...但睇起上嚟又好似...好年輕...』雨姐嘅身上總係散發住成熟氣質...但外表就好年輕...

「哦?咁你覺得我似幾多歲?」雨姐雙手放後,挺起對豐乳...任我睇...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞