28k 分手 定 18k 穩定?

779 回覆
3185 Like 70 Dislike
睇番樓主份工同條女既關係 揀28K吧啦

如果視結婚對象 咁點解等唔到2年?咁仲係結婚對象?唔好呃自己 同埋香港地乜都錢行頭 冇錢點買樓生仔?係咪靠發夢?

其次 2個月可以番黎4次 已經比好多人幸福 咁咪兩星期見一次

你其實同佢講番上面既野就得 佢唔聽就算 與其諗點揀 不如及早調整心情應對分手+出外 唔好哂時間 女人發脾氣 公主病呢D都唔緊要 但唔識係適當時侯企係你果邊同大家設想將來既 其實都唔洗一齊 因為你有事遲早都係飛你
去兩年咋喎
仲要2個月就可以翻香港一次
仲有17日大假 分分鐘每個月都可以翻黎啦
分手
28K食玻妹
28K+食玻妹
揀邊樣都死
留係香港冇錢果陣就話你唔上進
Cv同人工就自己既
新加坡啦
單身過到去咪仲開心
可以既話移埋民仲好
連登 fg 50k
你係咪問錯地方
條女幾歲人拍咗幾耐?仲咁幼稚
唔駛考慮 你女朋友唔要都罷 歷史上成功男人既背後既女人無一個係咁

你女朋友一定話少左見你所以唔想你去又話驚你識第二個又剩 如果感情要成日見先維繫到 咁唔係真感情啦

你女朋友真係好自私 犠牲少少都唔得 你係男人黎架 唔好為左呢啲小女人既諗法影響你既決定啦 點做大事呀
梗係28K
你以為來香港佢就唔會同你分手嗎
過兩年佢就會同你分手,然後佢就會搵第二個搵25k
然後話你唔上進,搵嚟搵去都係唔夠兩萬蚊
28k 食玻妹
你條女一定後悔唔同你一齊
有得出國 每月加10k 年尾多1個月
咁都仲要諗
女死女還在 下個更可愛
一定係28k分手,你過得去,再上埋位,佢求番你轉頭忝呀
分手
留低唔包生仔,自己前途係自己
我當年同你有類似嘅選擇
我揀咗去新加坡,但無同女朋友分手
最近返咗香港,同女朋友依然係一齊
28k
28k分手
你女朋友咁自私
On9 SGP咁近 禮拜五收工飛返轉 禮拜日下晝走人 都仲得 加埋AL同額外探親假
飛咗佢把啦
樓主你得18k 人哋都同你拍拖三年 有冇諗過你女朋友其實唔係需要你飛黃騰達 係需要你陪係身邊 ?不過睇言語行間你根本就已經揀咗前程何必仲上黎問意見 分手啦你同條女根本唔適合 搵多啲食大波長腿玻妹仲適合你啦你話係咪?
你條女都幾唔識諗
我老婆巴不得我拿拿聲離開香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞