28k 分手 定 18k 穩定?

779 回覆
3185 Like 70 Dislike
28k 分手
咁鬼決絕,連傾都唔想傾,將來有咩事都難解決
屌 到時你搵到58K 佢仲驚過你
分手啦
你留係香港,條女有機會比帽你戴
你去新加坡,有機會識個波妹 自己諗
28K分手~完
咁都要開post問
樓主都係想比連登仔屌
要諗清楚去新加坡生活係唔係適合自己,唔好只睇錢同前境
30k...過夜
睇下佢搵幾多,肯唔肯俾晒你。

當佢搵15K兼肯全數上繳咪留,18k+15k有你著數
一定係28k
果邊大把坡妹等緊你
認真,個fd搵咗個吓吓用分手/離婚做威脅嘅老婆,而家眾叛親離每日嘈交渡日
28k分手
另一半有好既發展點解唔係支持
咁自私 好難行落去
冇人寫包單18k以後都唔分手
分分鐘用呢件事話你份人冇d上進心
前途啦 On9 仲問 你搵到錢驚冇女到時
一年都係差個十幾萬? 樓主依家一年先廿萬 差好遠啦
仲有有機會去新加坡 緊係去啦 人地係有主權既國家 如果有機會留到係個度 起碼唔洗日日擔心比中共搞
分手,我同我男朋友都係一個月見得一次
佢忙所以我都無所謂,你依家兩個月有得翻四日,
又有大假
如果結婚為前提就更加應該搵多啲錢
兩年後分分鐘可以係SG買層樓開餐管啦
商量下啦再 唔得就分手
新加坡離香港咁近 機票又平 唔捨得都可以搭jetstar scoot果啲廉航
一個月見一次 星期五晚返去星期日晚返黎 佢過黎搵你都得啦
你條女養唔熟
如果56k 新加坡你條女又會點諗?
根本18k都唔會係穩定
飛新加坡3個鐘,來回2000左右,減價1000上下都有
你女友個月嚟一次,你又一個月去香港一次,又AL,又2個月有4日假,見面密到同係香港住無分別
認真,就算唔加錢有得去新加坡做野我都狗咁撚樣狗衝去做
28k 分手,因為升職加薪重要啲,唔搵錢點娶老婆,點生活點安享晚年。麵包定愛情,無包食係好慘,係香港捱,辛苦多。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞