28k 分手 定 18k 穩定?

779 回覆
3185 Like 70 Dislike
一齊過去囉
28K 坡妹唔駛諗
樓主未報平安
緊係28K啦 去到大把坡妹正過港女
攞28k ,屌坡妹!!
到時事業有成,你條女走嚟跪你都跪唔切
拎得分手做威脅
就算你留係香港 只會大家心中有刺
過兩年一有經濟壓力(結婚/生仔)就好易引爆
唔撚洗諗,一定走
新加坡啫,鐘意既咪weekend飛返香港拍拖囉
分手放返隻 出來比大家玩
老實講,呢個人工升幅同埋福利,
諗都唔洗諗啦,一定過去。
調返轉諗,如果你女朋友係愛你架話,
邊會唔想你好,邊會唔想你有一個大好前途?
分手

Btw 好似識樓主🙈
28K分手
28k sg
話唔埋識返個sg姑娘~
分手, 拎28k去sg媾坡妹, 順便移民
咪分囉 到時你目成利就荒無女
咁仲好 係佢話要分 衰人佢做埋
你明正言順上位後溝女 唔明有咩好考慮
果陣開帖同宜家咪同一間公司background
比個郭藹明佢做例子 大巴大巴車落條女到
然後
分手
28k for sure
呢啲關頭要用理性諗嘢
咁都要問?
一定28k ,唔駛諗

今日18k就話穩定啫 聽日來咗位18000k嘅人
到時都係會分手 / 有其他原因講分手

btw. 撥除女人,
不過做開荒牛好慘 同埋人在異地,如果有時大吉利是頭暈身興,會倍感寂寞

需考慮考慮

ps 其實你出得呢個post, 都幾顯得你唔夠成熟 唔怪得條女講一講分手你都已經1516
一定係28k
如果條女係愛你應該會唔想冇左你
你走都只會怕long d 感情唔好
一齊諗方法維繫 同綁實你
點會係分手

如果佢係愛你只係用錯方法想迫你留hk
最後去左都唔會分手

佢幾歲? 好細個?

一定係去!
仲要個package咁好 每兩個月可以返hk 4日
新加坡已經算係環境似香港,治安醫療都算唔錯,有啲人要去到南亞國家仲慘
當年同樓主類似,又係差 10K 左右,
(2xk vs 3xk)
不過就係過唔過澳門的選擇..

我自己最後揀左感情,佢最尾亦做左我太太
So far 唔覺得當初有揀錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞