28k 分手 定 18k 穩定?

779 回覆
3185 Like 70 Dislike
個個都叫人去 唔怪之得咁多
去啦,識索坡妹好過
前途緊要 , 呢樣先係跟你一世
就算主角係女
條仔威脅話去sg就分 都無人會撐條仔
食坡妹係bonus je
分手

28k 洗乜驚無女?
過去屌馬拉妹仲爽啦
最重女係你自己點睇姐
難聽啲講句 做情聖 不愛江山愛美人
係好有型 定好戇鳩 唔同人有唔同答案
掉返轉 你要練葵花寶典 欲練神功必先自宮
將你重要既野捨棄 去換一個難得機會
係壯士豪情 定係白痴傻仔
都係睇你自己點睇

又掉返轉頭講 所有野只係一個開頭
你有機會 過到去即時奶鑊杰野
果邊兜你 趕你返黎地位差過以前
甚至連份工都跌埋
又有機會 你留左起度
但半年後因為其他你無法預計既原因而分手
點話得埋?
最重要係 你依家諗下 以後再回望
你會唔會為自己既決定而後悔

呢度啲人唔係你切身境況 自然只會講佢認為岩既野
但你聽左 最後仆街 係你自己負責
咪係 雖然事業都好重要 但你要人地等你點知你會唔會話唔返 long d真係好辛苦 不過既然你女朋友講到你去就一定分 咁你自己好好揀你想唔想去 人人既priority都唔同
一定28k
仲諗……18k
有個朋友同你相同情況
又係中資公司 哄佢第日佢係個邊做話事
之後老細開始空降啲親信接佢開好既地
宜家又調佢第二度開荒
雖然樓主唔一定係咁 不過自己睇路
明白女朋友點解要分手
你一去唔知幾年, LONG D好大機會散
其間日日擔心帶綠帽

不過自己前途嚟, 留係香港一定冇去SG好
有錢有面自然有女, 但係會唔會比你而家條女好, 冇人知

愛情定面包
睇你點揀了
但揀邊個都好, 將來唔好埋怨
留名等睇post 上HK01
不過我推測樓主年紀應該唔大,18k做咗兩年,應該廿五歲左右
樓主第一句就話條女乜都俾晒佢,即係食咗人隻豬

樓主勸你幾句,結婚要諗清楚,一結就一世,為咗留住條女而結婚同佢為咗留住你而用分手威脅一樣咁幼稚。
說服條女longd啦,安全感就睇你做啲乜
14k+14k...個個靚仔到死
30k 過夜
我諗依度大部分人都係男權主義過盛,性別調轉都係90%話個女唔啱ga。

樓主:其實好多嘢都雙向,無人能夠無條件信任另一個人,你要俾到承諾人人地先會肯信你。你都識講佢咩都俾晒你,你一走了之就當然無事,但佢緊係好不安。所以你要考慮走之前負返責任啦。
樓主幾歲
仲洗諗,28k飛咗佢
LongD 難keep 係公認的事實
以上二百幾個留言有幾多個叫樓主long D? 八成都叫樓主搵過個坡妹。
兩三年對女仔來講好寶貴。
樓主揀28K 星加坡係理性決定,樓主女朋友選擇唔take risk 而分手都係理性決定。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞