28k 分手 定 18k 穩定?

779 回覆
3185 Like 70 Dislike
28k gogogo
28k 仲要多香港一個月糧
有機會識坡妹
包三餐
兩個月多四日假

你唔去唔好頂住個位啦 放比我
你問埋呢咁既問題,你真係覺得值28k?男人應該向前途諗,女人係一時,事業係一世
個個都叫樓主去星加坡識坡妹,你估樓主女朋友又唔識咁諗咩?
而家唔分手等咩?等兩三年後樓主識咗坡妹先分手?
樓主真係對呢個女仔認真的話就同佢結咗婚先去星加坡
係鍾意條女嘅唔好分手,留低香港繼續努力
去新加坡搵到嘅係錢,亦同時有後悔寂莫空虛
搵到啱嘅人難搵過搵到啱嘅工
如果條女咁樣就同你分手就飛鳩佢啦
佢犧牲你既前途去陪佢喎
女人就係甘,你勤力搵多少少人工
佢就嫌你陪唔到佢,如果之後佢識到個有錢過你既人,佢就話你唔上進,比唔到安全感佢而分手
心諗你每兩個月就返黎一次架啦 又唔係2年見唔到
走啦 18k你俾到d乜你另一半
條女唔識諗
你兩年之後係咪一定會留返喺香港先?
會唔會等你兩年之後,你決定留喺嗰邊?
28K 氹到佢俾你去
兩全其美
28000x15=420000
18000x14+bonus (當你2個月bonus)=288000

做人做 自己諗
帶埋女朋友去
因為假設另一半即將出軌而分手?
邊個話一定偷食?條女自己幻想?到時偷食咪再分手囉 冇理由咁唔公平將出國工幹理解做一定會偷食

而家唔分手等咩?等樓主返嚟囉!戇鳩鳩!
咁少事就話分手

咁既死靚妹結到婚 行到落去?
條件幾好 你應該直情求公司比你一直留啦
分手 穩定SP
你今日唔去 你將來後悔
我覺得好風趣
有咩公司可以兩三年就加成10k?可唔可以介紹比我
就係上面班連登仔留言就理解到點解你女朋友無安全感,一出到去就係花花世界,搞咗幾多女人都無人知。係男人嘅就俾承諾人啦,用行動證明你唔會變。Btw,我諗如果依單case性別調轉D連登仔一定鬧個女嘅,真係男女唔平等
分手,要28K
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞