28k 分手 定 18k 穩定?

779 回覆
3185 Like 70 Dislike
以SG 人工黎計,其實28k 好多咩
28K 分手 再帶條女返 先完
28K唔駛考慮,有錢有事業唔驚無女,機會唔係時時有
梗係28k 前途緊要
係咪假膠,樓主無再理過個post
佢做初一 你咪做十五
分手都講到出口,你咪take 28k offer。之後唔理條女,睇下佢會點做。
18k過多幾年咪又係散
「點解你得萬幾蚊人工?咁唔上進我睇唔到我哋有將來囉。分手啦。」
到時人財兩失
當然要28k
推左差唔多20頁都唔見樓主
係咪比女朋友軟禁左
你留o係度18k佢都係會飛你的
支持未結婚 事業為重
其實大家都覺得個女仔好唔得,覺得佢阻住男方發展就分硬。但係有無諗過其實女仔係需要有安全感咖,個男仔兩年唔係自己身邊喎大佬。你地身處樓主角度相信你地都會好矛盾。
你愛自己多過你女友既話=28k分手
愛女友多過愛自己=18k穩定
唔算多
不過要睇樓主經驗同職位
你地幾歲先
條女咁既思想就算我最後揀18K都係會順便分手

佢覺得你事業既發展好似唔撚關佢事咁
佢咁講得即係完全冇諗過同你有將來

唔明點解俾D咁撚仆街既女人埋身
上面啲人講到真係2年都冇得見咁
17AL再加每兩個月4日探親假
加埋weekend
即係差唔多個幾月都可以番一個禮拜香港啦
要見既話都好輕鬆
一定揀去SGP
掉到咁撚遠先加你人工
都仲係得28k
上支那做近得多都高人工過28k啦
唔需要問你條女自己都知點揀啦下麻
除非你想移民,但你又唔想
駐外得28k
前咩途, 根本間公司都唔重視你
我都揀28k 如果我男友有呢啲機會,我點都會支持
為嘅係將來,更長遠嘅打算,唔係呢刻嘅陪伴
而且幾個月都返黎一次,都唔算好難捱姐
要分手嘅點都會分手,咁樣就要分手證明你地都經唔起啲咩風浪
利申:藍絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞