28k 分手 定 18k 穩定?

779 回覆
3185 Like 70 Dislike
如果係擔心要分手就18k
如果講明要分手就一定28k
Singapore for sure
你咪買機票叫佢過黎又好當去旅行
你飛番hk 又好囉
Btw樓主幾大
千奇唔好比任何人拖慢自己既腳步
尤其係女
搵18k有時連女都唔敢識架ching
而家搵28k過幾年再跳番黎40k都有啦
就算冇女都叫有事業
最慘係驚你第時個名變左18k(冇女)
唔洗講,一定係新加坡28K
睇前途
如果新工有潛力咪新工
咁又係我先入為主咗佢條女用到分手做威脅 我估都30有餘一定 如果係廿幾歲 咁你當我冇講過
28k 帶埋條女去 完。
樓主一開完post就潛撚左都可以傾到咁多頁
唔知有咩要揀
人工高咗,前途光明咗,又可以飛埋條咁樣嘅女,方方面都好咗喎
男人當然事業為重
腦細擺得你過去 我估都有得發圍下
為左條女真係唔值
成日話男人四圍搞 乜女人又唔會咩
咪撚俾港女馴化啦

利申職場新鮮人
樓主拋完個波出黎就無再回過po
兩個月返嚟一次 小別勝新婚啦 會阻止你前途嘅女人都唔係好女人
你勤勤力力過星洲做好d,我敢講三年後你醒目既應該會去到40K,講真香港地你搵到40K,除左買樓,基本上你咩野娛樂都玩到。

你宜家呢條女眼光太淺窄,又或者叫養唔熟。就算佢話只要你唔過星州佢就同你結婚,你都唔好要。
分手
工無左可以再搵
為你付出所有嘅女仔唔係話有就有
男既就唔係?
都想搵個支持到自己既人嫁。
佢其實有無諗同你嘅將來
咁都要諗,一睇就知樓主唔係做大事既人
女人搵到個比你更好既碼頭 一樣飛起你同樣道理
比係香港18k 如有真係分手你就仆街啦 28k分手 你驚死係個邊搵唔到女 落地生根唔洗返香港仲好啦
28k 再同我一齊
樓主你潛完水未

你唔去兩年後20k
你去兩年後返嚟應該都有30k

首先你去嗰兩年係包每年六張來回機票
每個月加咗你成萬蚊
夠你一個月搭兩次廉航週末返香港拍拖有突
即係每個月你可以返三次

年假嚟講呢,新加坡公眾假期少香港6日,得11日

另外,公司包住宿機票要問清楚係計你自己收入定公司開支,係嘅話你要交稅

即使你條女叫你去,肯唔分
long d 多數都分架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞