28k 分手 定 18k 穩定?

779 回覆
3185 Like 70 Dislike
簡你老母
字都唔撚識
你回想當時,幻想吓你仲打緊份工得14.5K
同今日比較,邊到值得你留低

再幻想下一年之後,留係香港定新加坡值得?

你留返係香港競爭點都大過係新加坡,人工職位機會都差好多
過多幾年你就會後悔當日點解唔衝出去試下
之後就借D二同你條女嘈,特別係有錢銀問題時
最後都係會分手

分手+冇前途定分手+有前途你自己諗
到你開荒成功做左果邊CEO
佢衝過黎幫你含啦

就算失敗, 你做2年儲多少少錢都無蝕
你諗真d佢咩意思
28k
分,前途一定係最重要
28k 分手啦
唔想話啲女衰,但女朋友嘅嘢邊靠得住
我唔知佢算唔算要脅緊你啦,但我係你聽到佢咁講會好反感

你以為留低就一定 long-lasting?
佢照樣可以因為一啲好無厘頭嘅原因突然背叛你
事業條路係你自己,應該由你自己控制返,你亦係控制到最多嗰個
同佢講 得18k 我同你分手 唔使說服我
講得出分手呢句已經飛得
記得中出左先
On9 過到去食坡妹啦屌
又淫又大波
如果份工有番咁上下前途
留係個面做土皇帝好過
係香港乞18k托柒咩
已經唔係28k定18k既問題
佢講得出呢句已經要分得
你問下佢肯唔肯收番
唔肯收番已經可以分, 以後你既前途與佢無關
唔知真心定假膠 當真心啦

講真,係你既就唔會兩年都等唔到啦。
唔係你既,未由佢走。

其實都係一個好機會試驗下呢段感情
你好愛條女唔想離開佢覺得佢可以陪你到最後咪揀18k穩定囉
覺得冇咗佢唔會後悔而又麻麻地佢咪28k
比我一定去新加坡
唔洗唸
坡妹好撚正 又大波 仲識廣東話
樓豬怕乜
分啦on9 Singapore 咁近都話要分。 又唔係美國
中出即飛
18k分手同你搵28k差不多
無論政治定經濟
新加坡都好過香港
加上你出過外國做 對你未來人生好有幫助
相信你女朋友真係愛你既話 會支持你
你去新加坡 做開荒牛
番黎點止28k
衰d講句
你女朋友咁短視
無必要為左佢 放棄28k
男人無事業 邊搵到女人
咁都要諗,樓主on9 ,去到新加坡包住宿包3餐,仲不包機票,姐係個28k 係全部入袋儲
咁都要諗,樓主on9 ,去到新加坡包住宿包3餐,仲包機票,姐係個28k 係全部入袋儲
你28k 包食宿
我28k 唔包食宿都去左
反而係女朋友好支持,番黎重同佢結左婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞