淘寶集運集中討論區 (10) 1001記得開po

1001 回覆
8 Like 16 Dislike

自己睇清楚啦
我用咗幾十次無咩大問題
將軍澳、屯門果d自取點雙11爆到七彩
因為一間自取點係同n間公司合作,之後有簽約講每日限額,
爆左限額就唔可以車貨過去,搞到新市鎮人口多但係成區可能得一間既自取點爆晒

集運王今次雙11都算係咁,
到左倉但未入機都會睇到,不過集5轉有1件漏左,
但係主動同我講漏左貨會免費自動補發到原有自取點,
過左幾日就幫我補發番一件落去

手機睇

信就信唔信就算
好似我呃你 賣你入火坑咁
我買過幾次大大卷bubble紙都冇收體積重
少d人用仲好
仆街 用左神州 尋日唔屌佢都唔入庫
趕唔到4點前落單
今日岩岩終於發貨
係咪無可能聽日到
單邊80 就去馬啦. 一係用BBBUY 果間. 都係80CM. 新開張價.
雙12有貨野係申通 然後岩岩係淘寶睇到下面個句野

派送不成功-原因:地址错误

我個集運地址一直都用緊 尋日都有收到貨 到底發生咩事
竟然到左拎到
雙12 都正常番啦. 昨日都運過野, 已經收到.
第一次用官方集運到郵局自取 大約幾時有得拎?
頂 買左2箱野但順豐倉個到剩係收到1件商品
個賣家話一箱野一張單號,話另一箱應該係倉但冇入落我到,我睇返個app得一張單號
好心個賣家就一次過啦,依家箱野都唔知係邊,仲話聽日先比到單號我check
有冇人用過台灣到香港既集運?
搵順豐旺旺搞
屌你老母 大陸間申通郁都唔郁 其他貨都齊啦
搵左,好彩有單號搵得返
等佢捆綁埋就可以集運
神州自取點話我件貨未到

但問神州又話到左 可以點

希望唔好比人拎左/唔見左
唔好意思, 想問下依家各位有邊間集運可以推介下
我真係頂唔順TOPLINK了
以前係巴打就幫襯到依家, 中間廢事轉, 依家真係慢到ON9

想睇下呢度有冇巴打有好介紹, 如果係粉嶺區仲好
唔該哂
用咗佢成年.
前從觀塘商業區都做唔到今發明到自取點. 已經冇用佢.
之後試用好多間都做到今發明到.
淘寶keyboard 大部份都無中文字碼既?

打咩keyword 先有?
依家係今發後幾日先到, 真係痴撚線
諗緊試用邊間好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞