淘寶集運集中討論區 (10) 1001記得開po

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
我16號前啲貨走哂,得返17號入倉嘅貨都有首重優惠,但今日無入過倉
依家冇理到啦,
件貴野 , 排緊隊出車. 唔知等到幾時, 攪掂就算.
淨番一件貨 未入庫. 都算.
雙11 年年都係咁, 只係留言發洩吓, ...走唔切貨
每年雙11 後 好多人轉會, 又話永不錄用
上年之後, 我都轉咗會.
same 成個星期 我話佢假發貨又死都唔認 唔會有下次
有首兩kg特價$15續重0.5$3,
應無咁多客囤貨出貨應快該快好多既
個倉無咁快爆啦!
咁日我到夠2kg都走左已到貨先喇
到咗貨順豐會send sms比你
收到先去攞啦
急問:

有冇巴打係TB買野, 官方直送 去到 4PX 递四方速递

而家個STATUS係 【跨境】到达香港大强仓分拨中心

有冇人知通常幾耐左右可以送到買家手上
因為經過前年, 上年雙11, 已經走咗好多客, 加上轉運時效比之前慢咗1日到貨. 如果冇 VIP 特價係貴.
雙11 仲用自提櫃真係玩鳩自己
以前中通都仲有得俾你打電話去改邊個自提點攞
而家4px 掟件貨返去都唔知等到幾時
講真!睇佢暫時都無攪大來做
家下有一批客都夠做
依D私集運倉都係依存於D貨運大公司
貨運大公司肯比數期佢地先找數
佢地就無咩錢賺碌$都經營倒既
其實成日覺得咁多間集運 背後都係一兩個集團
集運王前晚9點禁集運今朝送到自取點
幾快下
係入倉要等一日先入到
我用順豐 半日
我都係咁 不過係郵政快遞
12號俾錢 到今日都未去到集運倉

好彩係見幾日無更新物流資料
同店家講完
第二日就更新左

希望官集唔好出事
邊間物流?
依家唔同 ,多咗好多貨。
入倉等咗兩日都未掂,

我都已轉運 ,星期六晚上集,
由今日計起,我諗要等2,3日先上到車
想問各巴絲,邊間私人集運公司無計體積重又可靠?想買個行李箱吸塵機,上次用funlala 運計體積重一個行李箱收我過百蚊運費

google search [ 集運 免 體積比 ]
就有幾間彈出來. 有D 首重 續重貴一倍,
有間 80cm 單邊內. 計實重.
好多間 新客戶, 會減幾蚊.
自己搵搵.
buyup 係咪入返蘇寧個單號就得喇?
18號畀錢 今日已經到左
是嗎..............太好了....
原來..我都到咗貨.
官集4px 2日已經到左香港

私集buyup 仲未撚發貨 延遲延遲延你老母咩 得你一個多貨? 人地間間都咁快到 用你仆街夜貓菲兒5年 獲獲最撚慢 唔係用慣廢事轉都一早唔撚用
依家星期日落單,做到今發明到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞