淘寶集運集中討論區 (10) 1001記得開po

1001 回覆
8 Like 16 Dislike

除咗全球單呢件嘢其他雙11單都收齊

好撚on9 一件細嘢送嚟送去 最後仲話我拒收 傻傻哋
見到好多人都比佢BLOCK左, 明明幾前日仲好多留言討論, 今日開無哂
呢D易搞啦, 直接退款唔使煩
用新世代,23號俾錢,25號發貨,還可以,等陣check下齊唔齊

寄件日期:2018/11/26 0:36:37
到達自取點:2018-11-27 13:48:52
update番大家
琴日我炸佢機騷擾佢
下週6點鐘打單出咗倉

唔屌唔鬆化
葡萄
有無巴打仲用緊 Toplink. 發完貨卡左係大陸四日
雙11 出面一大堆多寶苦主開post鬧緊
上星期都仲係咁快
今個星期就出事 星期日晚發貨 宜家都未到自取點 唔知係咪落雨影響
預佐遲架啦
我分佐三批 頭兩批10幾號就出貨 第日就收到
最後批20號先到齊所以搞咁耐
冇唔見已經好好
同個Toplink自提點老板傾過下,上個禮拜起無日日派貨到自提點
應該依兩個weeks香港人手同運貨車都唔夠
要分階段派貨喇
想問下買個魔投係咪只可以睇大陸app?youtube/鏡投都唔得?
sorry 錯post
年年雙11都係咁 支那人真係無諗過改善下, 每日行過都踩屎, 無諗過搵人清走堆屎佢, 踩開繼續踩, 踩足十年
巴集, 自從改咗運輸時間. 已經好少用. 隔日先送到.
雙12 唔知佢掂唔掂. 可能試一兩件貨. 都好過集仔, 依家, 補獲中.
私集無多數自己車隊,佢地都係靠大運輸公司幫佢地做
巴集好似係運通
1111到高峰期依批運輸公司超負荷的話,就算私集佢地個倉未爆負荷,
運輸公司旗下基本就幫多間私集運費,運輸公司爆的話都會延遲
以前好快 晚上7點前比錢轉運, 第二朝 中午12點 ~2點就收到電話叫我門市攞貨
佢解釋話轉左由依家個係廣洲區海關清關無咁易查車,架車落到港都晏晝喎
有無巴打仲用緊 Toplink. 發完貨卡左係大陸四日
同個Toplink自提點老板傾過下,上個禮拜起無日日派貨到自提點
應該依兩個weeks香港人手同運貨車都唔夠
要分階段派貨喇
巴集, 自從改咗運輸時間. 已經好少用. 隔日先送到.
雙12 唔知佢掂唔掂. 可能試一兩件貨. 都好過集仔, 依家, 補獲中.
私集無多數自己車隊,佢地都係靠大運輸公司幫佢地做
巴集好似係運通
1111到高峰期依批運輸公司超負荷的話,就算私集佢地個倉未爆負荷,
運輸公司旗下基本就幫多間私集運費,運輸公司爆的話都會延遲

有啲係私集係物流公司自己開出嚟
例如集運王、點對點
但係佢哋都搞掂自己班大貨客先啦,最後咪又係爆
我個啲仲未搵返
幾個fd都有
我個啲仲未搵返

有無巴打用buyup知道點
我23號集嘅到而家仲未出到貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞