淘寶集運集中討論區 (10) 1001記得開po

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
三邊之和120cm

痴撚線...分分鐘一個A4 紙箱都隨時爆size

擺明唔想做香港人生意
卡關王 日日都待入倉 得一件又走唔到
間間呢個時候都係垃圾,
除咗好少人用果幾間.
年年都要 催貨, 指定動作,
冇計雙11 平咁多
集運王4日都入唔到倉
報告........
我等咗2日半入到倉.
4日應該要問一問佢地. .
反而轉運都好快. 可能好多人死守齊貨先轉運.

天貓魔投 昨晚單件 6蚊雞轉運咗, 等聽日攞貨...........
大時大節終極垃圾

入貨 出貨 送貨 夠膽死講明延遲10日
4px好快手 可能只限今次
正常.
依家爆得好緊要.
上年用巴集又係咁
差唔多2個星期先補番件貨比我,
之後雙12做準備, 再買
今次揀官方直送,11號比錢,18號到而家重係等緊攬收........今朝失驚無神已送到公司
由16號到依家都冇消息
問左集運倉 話冇收過呢件野
但賣家話貨已經俾人簽收左 追左佢3日俾簽收底單又俾唔到
搵左淘寶客服 叫我退款
今次雙11冇用BUYUP 乜變成咁樣
以前用今發明至 到依家要隔日(可接受)
佢仲要貴過其他集運同儲分好廢 真係純粹懶轉先繼續用
已轉會
你都好啦, 我屌佢老母
2018-Nov-20 Tues. 01:27:39【跨境】由于无法联系上您,包裹未派送成功,请保持您的手机畅通,会尽快安排下次派送

你半夜三更同我講你派緊貨 ? 信你一成 三目失明
都冇MISS CALL,玩鳩我
我都用過 , 但已轉會.
觀塘區, 自取, 速度還可以,
但當年巴集, 可以做到 晚上7點前落單轉運,
第二日中午12點~ 下午3點就叫你攞貨, 即係食午飯後有貨攞.
樓下間自取點仲多人過順豐
分佐3張單
官集(4PX) 集運王 新世代
前面2間都好快集到同送到
新世代依家爭一件先可以合併 晏就12點簽收到依家都未入機
咁嚴峻

雙11集運服務高峰期已經到達,出貨貨量同時大幅上升,
集運公司 以及 國內各快遞 和 香港的物流公司貨量都大增, 是平時貨量的數倍。??????

加上這個星期出貨量激增, 客人基本上都集中在這星期出貨, 倉庫出貨訂單量積壓太大, 但我們會盡最大努力處理相關的出貨安排。/:803

國內集運服務目前最新情況如下:

1)出貨--需要延誤2-4日, 不計入貨延遲;
2)派送--需要延誤2-3日, 不計出貨延遲;

例如:貨物今天簽收21號, 22號可以合併申請, 26號可以出貨, 29號(如星期日延誤多一天)可以派送到客戶指地址及門市
多謝大家一直對我地的支持及鼓勵。 /:)-([s][/s]
隻q乜乜99 蚊藍牙耳機好正
BT 5.0 都唔差.
自動連接, 唔洗按開機鍵.
求推介
QCY T1 青春版 99 人仔, 佢講緊果仔.
唔想買咁貴, 呢隻無伏.
一係上 300 人仔. 有個好靚電池盒仔有電量顯示.
要音質. 就 1,2千蚊真藍牙大品牌.
但要買 BT 5.0 .
4.0果D. 1,2千蚊呢一年唔係咁值.
驚去旺區, 人流多. 會有斷連, 干擾 問題.
Ok thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞