淘寶集運集中討論區 (10) 1001記得開po

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
不嬲假期前一日都唔會發貨
第一頁大大隻字寫明
假期唔係指星期日同公眾假期
我係星期五截數前落單 定依家做私集係政府辦公時間咁

Btw比你講講走左去hotbuy望望佢話由15號開始取消五點前截單改為按出貨量 大概延遲1-2日
**16/11(五)開始取消17:00截單安排, 截單時間按貨量而定, 出貨延誤1-2天** from hotbuy最新公告

應該因該咁樣delay左
我都係

電子磅唔知做咩彈回頭
想問下, 如果想淘個60L電子防潮箱落黎
SIZE大約係 W35.5*H54*D34.5(cm)
重 9KG 左右
有冇咩方法同邊間送落黎HK會抵D
有官方集運苦主, 不過唔係唔見貨
而係唔知做咩寄到唔撚收件幫我退回賣家

我1111買,如果照現價再買蝕100蚊
問左間鋪一定要我退款再落單,我話不如我出運費你幫手再寄都唔制
官運不嬲on9話唔收就唔收
好多賣家見到轉運都驚
巴打幾時落?
雙11 係天貓全球官方店買野, 到而家都淨係得發貨呢個status, 仲未有攬收, 可以點
尋日3點派件派到而家都未入倉
Details
好想出貨呀屌
[菜鳥]親,您的集運包裹 由於體積/重量超出自提櫃限制,已為您調整到鄰近的自提點取貨,自提點取貨地址及取件码会在包裹到达自提点后自动发送给您,请您耐心等待。

好撚戇鳩... 完全唔知送去邊..
應該真係咁

17朝見到 16號前入左倉果d貨 會寫住有優惠
之前彈弓手果件尋晚已經變返入倉 貨重係朝早見到果個數目
而家17號入倉果件 可以夾埋之前果d一齊減4蚊

ps畀左錢 睇吓今晚出唔出到車
多數 8點打包, 留意吓. 我諗機會唔大. 除非件貨好細件.
2日貨量. 星期一到. , 五五波..
依家件貨 2日都未過磅上架, 就知多貨到..冧檔.
家下D貨係成個垃圾車咁倒落D集運倉到
集運倉同你兩日內入倒倉你要還神啦
今年有冇人用巴集, 見到你地轉晒會,
可能呢間最快 , 冇人提....
FB 冇動靜, 靜係見到有人話 收佢幾獲體積比, 係到嘈.
其他一切正常.
想問各巴絲,邊間私人集運公司無計體積重又可靠?想買個行李箱吸塵機,上次用funlala 運計體積重一個行李箱收我過百蚊運費
我明佢想啲人走哂之前嘅貨,但既然有啲貨17號都過左磅,點解唔俾我地一次過走哂啲貨
佢星期日係咪唔會入倉?一件貨都無入過,又要再等啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞