淘寶集運集中討論區 (10) 1001記得開po

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
玩 pubg mobile 聽得清不清晰?用d十幾蚊嘅有線耳機會聽到一舊舊
清去返淘寶post問
不過答埋你 清就清 但有delay....
主要用來聽歌, 不玩遊戲,
玩遊戲, 要再看評測, 邊隻好,
不過都好快會出現 0延遲, 因為 BT 5.0 越來越多廠用.
funlala都好撚垃圾 愈做愈衰
99.9果隻?
我都買左
垃圾神州
用緊buyup
唔係特登襯雙十一買但係就咁啱撞正要去旅行之前買嘢
淘咗衫啊泳衣諗住旅行着
好怕到唔切啊屌佢老母
18號終於到集落嚟好驚去旅行前到唔撚切又要買
我都用緊buyup
19號到而家都仲停咗喺配貨中

係唔係出左事....
16號01:15:53香港大强仓分拨中心发出
等到依家都仲未有消息
官方集運送上住宅係咪要加$20?
官方集運由19號下午4點就話【跨境】开始发往目的地到今日都無再更新
同你差唔多 我唔係集運
14號發貨
16號到依家仲係運輸中
上快遞公司check又話淘寶個邊簽收左
係咪多貨得滯唔得閒更新
又唔知有咩途徑追到件貨

小米耳機, 正喎, 好少地方有得賣.
集仔 依家重未清堆雙11貨.
轉運到香港 要2日先打到單.
聽日都唔知運來運到來.

已經做到未齊貨, 強行運走堆貨, 再後補.
呢個方法已經係最後決定.

雙12 都係用第二間
頂 用Hotbuy集運

今日去攞先知其中一件貨佢地搵唔到 話搵返再補發
又要屈尾十讚下buyup

尋日發貨 岩岩到自取點
想問下宜家買野安全未

Hotbuy件貨我估調亂比左其他人

想再買過
用集運王,想問下如果我落單運香港大約幾時送到上門?

利申:貨都未齊
前日4點幾到依家先打單, 聽日應該到自取點. .
你運上門要多1,2日
我今日先集,睇黎要下星期先收到
好想讚下利淘 (唔係集運公司)快遞公司黎 佢地每次送貨既朝早都會打俾我問我得唔得閒收貨 我通常係叫佢地放門口 有個暗位放左錢叫佢地拎 因為住宅要附加費
佢前日送野上黎我到 成七十幾kg 應該係同一個師傅送過黎 佢知晒架保 打黎通知我啲貨會放門口 我覺得好好 省卻晒啲時間同佢解釋又剩!!!
但我間集運送大件貨好唔抵 所以想問下有無邊間集運會有得揀利淘快遞 送落黎
有冇人用開官方集運去郵局?
見佢體積限制寫住「單個包裹長寬高分別不超過39*10*41CM」
10cm買少少野都超過啦
有冇人試過正常size(大約30*30*30cm)要改地址?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞