淘寶集運集中討論區 (10) 1001記得開po

1001 回覆
8 Like 16 Dislike
不如你試下搵下舊年雙11 集運post 4px 個戰況
睇其他forum 全香港個個都為左個優惠揀官集
官集仲要雙11 前先黎轉新系統, 無左中通, 順豐又唔係個個都揀到
今年會唔會好精彩
今年SF , 中通 冇特價咩?
記得年年都半價 平好多.
當年淘寶新仔. 用 SF 雙11 送自取點. 好抵玩 .

好耐冇用SF , 除非賣家包郵到香港.
依家只可以祈禱
剛剛查左下集運, 話出口清關完成。
究竟係走向天堂, 還是係去左另一層地獄,
係呢一刻我係睇唔透
好奇怪
買野餐布 官方集運拒收左
但anker尿袋反而無事
其實今日差唔多最後限期, 要轉運,
真係忍唔到手要等多幾件就到.
比多一日, 風險越高......
又係圓通, 年年雙11 都好很慢.
得一件用圓通
仲未有人拎件
深圳3 日都未到.
一日走一個站點, 係有郁過
呢件野, 已跌入第二批轉運貨名單
聽日走咗一批貨先,
估唔到深圳運深圳咁耐.
用順豐 但啲貨係青衣兩日都唔送黎係咩玩法
屌 順豐係廣州直運落嚟香港,同我運佐上貴州,而家又番番去廣州
今次官集好q快。 琴晚巳收到件
今年冇苦主出現, 全部集運都做得好好.
巴集重要減價 等人出貨. 集運王 又係送幾蚊.
多寶 , BUYUP 出多幾架車到港.
係大陸段派件 可能派咗一日.
係咪好多人都卡住係查車?
可能係假發貨,姐係賣家填咗運單,但係其實根本未發貨比你
請問一下有冇巴打用過到貨啦 ?
我雙11前3日買左件貨佢9號簽收左
然後今日先同我講話件野送去門市個時唔見左
之後我打去客服問, 個客服話最多賠300 但我件野成800蚊
有冇方法可以叫佢賠返全額比我?
但有埋單號
似落左速遞order
但速遞未黎拎件就真
現家就拎左喇
有件貨1111凌晨落單到而家都未出貨是否正常?
垃圾圓通 件貨完全失咗蹤

我有件都未,你買咗d咩?
邊間集運仲計體淨重???
HOTBUY過50CM就計VOLUME
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞