[推到完場]mike pence 屌9中國

1001 回覆
504 Like 12 Dislike
咪話連埋中國一齊整死埋你
香港對美國有咩大利益
收你做𡃁咁鬼麻煩
又山長水遠又貼實晒中國
就算派人過黎管都話咁易比中國控制返
睇英治最後時期就知, 幾多鬼
不如一齊打皺你
你唔係咁樣黎spin呀?
佢用呢件事黎做政治手段就代表呢件事唔係事實?兩樣野黎喎
Snowden 咪爆左有
你真係唔識㗎喎
圍支雖然話係兩黨共識,但係美國民主黨有侵侵呢隻爛頭卒,心口寫個勇字,衝、衝、衝,先話兩黨共識啫,黑仔八年,美國民主黨咪又係收哂支那錢,講一套,做一套!

所以,如果有日Democrats 揸番庒,除非係JFK類型,否則,咪又係俾支那騎住
WH 預備侵侵被 Twitter ban 咗或 censored 之後,有一樣途徑知會國民
呢類post竟然可以推到1001
所以我唔覺唔會唔做嘢
睇下何志平都知做緊
不過點做未必適合而家講
香港班友唯利是圖
邊度大勢力就靠邊一邊
所以英治後期先多鬼幫支國
美國佬如果真係打得沉支國
之後要錬住佢春袋
最方便梗係看住香港呢個出口水龍頭啦
希望唔係啦
之前侵侵 Tweeter 話解禁中興,兩黨都話唔應該
其他嘢有分歧,但搞鳩中國應該好一致
民主黨真係好撚鬼
再同埋華爾街美奸一齊 奶支
咪撚on9 喇
駛乜特別講香港
佢搞撚掂支那, 香港自然會再度繁榮
你有無睇bloomberg篇野?毫無evidence,搞到Apple同amazon急住走出黎deny,耐人尋味
已經講到咁仔細
你仲想要咩evidence
訪問埋解放軍?
班五毛起身番工了 唔駛理佢地
相信錢係強大真係弱智,只有生於和平社會既拜金弱智會咁諗
國與國之間鬥爭既係物質啊豬閪,你真係可以用銀紙掟死人?
Quotes and some made up reference pictures could be considered as 仔細⋯純討論,no hard feelings
你要反共,就唔好相信支那人
留名見證大時代來臨
五毛會睇bloomberg? 你都唔會睇啦
開新post啦
日本全盛時期號稱賣走東京樓可以買起美國
美國有大量國際第一的科技支持
支那係靠炒樓谷
要佢地返美國生產用金錢利誘就得......
去到副總統出聲差唔多都有好多証據.....

咪之前睇法輪功話活擇器官我都覺得係笑話....
依家又係越黎越多証據......
鬼國真係信唔過......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞