[推到完場]mike pence 屌9中國

1001 回覆
504 Like 12 Dislike
推推推
VP Mike Pence says ‘China wants a different American president,’ accuses Chinese government of meddling in U.S. elections

https://www.usatoday.com/story/news/world/2018/10/04/vice-president-mike-pence-china-wants-different-american-president/1519577002/

facebook comment

1. The world wants a different "president" The Russian Asset is destroying us and all we thought we stood for

2. We all do!!!!

3. So everybody with brain does

4. What a coincidence,....SO DO WE!!!!!!

5. We ALL want a different president; and we don’t want you either

上面一堆人乘機踩港
都未認清香港嘅角色
台灣係台面上既牌 全世界都知咩事 可以直講 易於操控
香港係台底下既牌 中美暗地裡都睇到實 控制得宜等於獲勝
美國留住中華民國呢張牌認係高章,佢講taiwan democracy is a better path個下真係好感動
美帝唔係唔理香港
講台灣唔講香港
係因為香港無sovereignty,
形式上又唔係一個state
因為香港係無任何直接外交發言權
所以國與國之間嘅拉鋸戰
香港無份

但唔代表美帝無視
連WWZ都拎埋出黎講,
美帝點會唔知香港點樣俾中共老強
美帝都有唔少利益喺香港,一定留有後著
侵侵 應該都好憎香港
鄭裕彤
唔要Trump咪Xi做你president囉
呢到有d人真係奶共奶到好唔理智,支那係經濟上對世界既破壞持續左幾多年?唔聽佢講就用舉國之力bam人,sor,支那政府同生番真係無分別

btw 單機喇仆街
啱呀,當年嗰幾條友攞過佢着數,佢點會唔記得香港呢
以而家呢個情況美國
仲用緊香港關係法黎區別香港同支那
你以為啦,個小學雞為要威要面咩都做得出,一開頭d人夠以為支那會跪低點知竟然唔識死去同美國硬碰
想告鳩鄭裕彤
支那你今次真係大撚鑊
講真香港幫官員,紀律部隊都係支持中共。
點都覺得你係中國打埋一份啦。
係咪仲有羅康瑞
羅仲咀gel gel 串侵侵
而家知死未
如果歐洲落入納粹或者蘇聯手中,世界仲有咩經濟可言?無美國你祖先一早文革俾人鬥死咗or大躍進餓死咗啦 重點會有你條弱智仔
英國依家仲要no deal 脫歐
佢唔奶共搵錢都偷笑啦
呢個角色一日未敗哂外滙同財政儲備之前都唔會郁到住(當然大家都見到係in progress )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞