[推到完場]mike pence 屌9中國

1001 回覆
504 Like 12 Dislike
支持美國都痴線..過去廿年中共係仆街
但呢十年佢既量化寬鬆係令到你手上既銀紙既加快愈黎愈唔值錢既主因,都仲可以有人撐
歸根究底08年單野係美國要全世界陪佢一齊受罪
一拉到金仔唔駛你手攪北韓就反面

當然係人都個北京既幫手係點幫
你都on9
依家強國日日sm香港

毛主席話敵人嘅敵人係咩?
高鐵都玩死你
上面都on9
冇美帝放水人仔m2邊有可能增長咁多仲未冧
Sor
渣開外匯買開歐美EFT玩開美股
唔好以為成個香港都好似你On99咁淨係識痴支
香港大把醒目投資者
之前嘅吸錢超級大白象起完
咪要諗新嘢嚟輸血
連埋超支預至少一萬億啦

唔吸大啖啲,就嚟乾塘喇
呢次報告係咪真係好IMPORTANT姐 ?定係比連登仔吹大左?話唔定學口交部咁9up當秘笈炸?
強國人帶路帶得快過你
唔洗你擔心

分分鐘啲地下group已經射到成地濕晒
如果美國人可以趕走中國 你量化多十次都好

中國人黎到香港搞事 推高樓價 衛生 生活質素

你既量化寬鬆鬆左我幾多錢走都抵消唔到依啲
你有冇睇先??
tvb繼續唔敢講
係要上面指示左先呀, 清醒未?

香港根本無得救
China intrude USA in all aspects
我屋企2層樓變千萬物業都係多得佢qe
係妳傻仔揸現錢jer
多買美國貨撐美國
打殘支支
真係無腦架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞