[推到完場]mike pence 屌9中國

1001 回覆
504 Like 12 Dislike
雜總而家唔知點呢
我覺得最多歸英
問題係依家支旗已經換咗,有咩事人地當你支那一個城市咋
未必會 佢已經當香港係中國一部分 最多再培養第二個國家黎打
中共唔鍾意五毛上連登㗎,快d 去番去微博啦,會被處分㗎
咁佢做呢啲嘢只不過係因爲對美帝有利可圖啫
冇利既嘢絕對唔會batman上身去做
至於出到嚟會唔會係winwin situation 的確可能會
當你香港支那咁辦
多得班港共同賣港賊奶共奶得咁金, 放撚左snowden仲天真到幻想支那仆街香港仲有得獨善其身
台灣20M HKD唔洗憂啦
我淨係知無美國,連登都未必存在到
支那對世界有咩貢獻過先?小米華為呀?
咁又點 支那臉皮咁厚有乜用?
香港繼續俾中共食住
咁就打撚晒飛機 等真係開拖先講
我唔係話美國要拎香港
係保留香港現有既角色
岩岩睇 微博 香討 百度 竟然都無人講
中國咁鍾意用解放呢個詞 依家比美國解放既心情係點
你啲咁既人咪就係最好對付囉
近視加金魚腦
走哂過來打嘴炮
邊撚度敢講啦 有都俾人秒DEL啦
係 等你去對付中共
我偏向相信中國係潰而不崩 好似日本甘迷失廿年 至於香港老實講真係無得救 大家搵到錢真係減債留多個錢傍身
維尼 同前幾代都係
仆街 聽佢地講一句真係好似睇聖經咁好訓

以前老豆仲成日話 中國呢d風格 叫謹慎
我即刻就話 係咁謹慎 份犒一早就背撚好啦
怕錯咪望犒
你試下 SBA / 考Oral 講到維尼咁既語氣
睇下佢比A定比F你
冇人講冇所謂架
正如股市啲大戶,人地睇既野同大眾睇一樣就死得啦
咁樣畀人屌法

我係雜種就即刻宣布全國進入備戰狀態

再宣布增加核彈頭數量,擺出一副要全地球攬炒既姿態,嚇一嚇佢都!好

不過睇死中共又淆

又會話咩傷害十三億人民感情

之後暗地裡求和

其實美國除左真係打仗,仲有大把手段玩殘中共

例如制裁晒啲共産黨員

例如宣布承認台灣獨立

全部大陸都係毫無還擊之力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞