[推到完場]mike pence 屌9中國

1001 回覆
504 Like 12 Dislike
正宗支那思維
正面回應唔到就東拉西扯
呢把劍?
我哋咪外國人
伊拉克搶石油係中石化喎
呢次大大真係可以收皮,又唔可以認輸,一認輸即刻比人拉落黎,焗砌,但係又唔夠人玩。
其他勢力又等緊睇戲,睇你幾時出事。
自己內部又腐敗,養成班廢人,退休工務員。
每個月呢d支出都幾一百幾十億,之後揾平民埋單

谷就社會爆,縮就自己爆
好似 the big short 最尾⋯⋯發夢啦你

根本民主黨,係依十年做就左中共依個世界危機,我成日話中國比Nazi 仲仆街,但UN, NATO 就隻眼開隻眼閉,可能依D就係國際外交關係遊戲。而Hollywood, 依家差唔多全部大片都係中國企業有份,超恐怖。
吸血魔劍
想借荷里活 輸出中國夢 中國大國勃起意識形態
太撚on9
蒼天已死 黃天當立
我好懷疑民主黨係存心養肥支國呢頭威脅世界嘅怪物
邊有可能成十年綏靖先得 係完全連check and balance 都唔做
解放軍有撚用咩
啲支那兵簡單講只係紙牌人
棟喺度用黎嚇吓班港豬架咋
同MK爭地盤晒馬無分別

貿易戰班卒仔得個睇字
美帝主要係用情報網、控市之類嘅
方式喺香港攪局

況且你班高官奶共又點
唔會影響美帝想食香港嘅野心

美帝可以用香港
作為向中共討價還價嘅籌碼之餘
搞香港仲可以確實掌握金融市場主導權
等於喺亞太區起多個華爾街
英國當年食香港都fat fat啦
更河況技高一籌嘅美帝
留名
Lm
泛民會保皇嘅原因
正正就係怕鳥盡弓藏

養住班支那柴狼,牧羊人先可以撈到風山水起架嘛
我覺得錢作怪⋯⋯當年WTO都係啦,禁多年,自由市場化到底去左邊?仲養肥alibaba, wechat, 一堆科技抄襲公司。 依家比人打返轉頭,真係傻的嗎。
叫得做民主黨都係賣國賊
美國 台灣 香港
而班港羊就繼續跟
今日委內瑞拉,明日支那與香港
好彩支國姣婆守唔到寡
假如好戲d 貫徹不死人江澤民 悶聲發大財 真係有機會經濟威脅到美帝
可惜自己有皇帝夢 係中意擴張領土 搞埋廿一世紀大東亞共榮圈
迫到美帝出手
聽日咪又係要返工 你荒會打仗咩屌
睇死美國都唔敢真係打鳩中國啦 一定好似越戰咁比班左膠拖住手腳
同越戰完全唔同
越戰 美國人係唔撚知打黎做乜鳩
但支國=冷戰蘇聯
對國家安全有根本威脅
美國人民可以話係全世界最蠢咁濟 佢地會明中國對國家有威脅咩? 佢地連中國喺地圖上邊忽都未知
果一大堆留美間諜學生會點處理
好多國家都係咁比班支那組織浸透係時候要反抗
洗鬼望稿咩
中國做既衰野多到唔洗用腦諗都up得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞