[推到完場]mike pence 屌9中國

1001 回覆
504 Like 12 Dislike
諗緊用咩角度寫先得出最後大贏家結論
1. 貿易不平衡 (其實好多都係美國公司係中國發貨去美國計左落中國到)
2. 教育營 (永無証明, 只得人證)
3. 南海問題 (中國完全係以大欺小)

問題係呢 D 係唔係事實唔重要, 最緊要係擺到明做你.
幾年前既 MDW, 北韓, 兩伊同阿富汗 .. 都係同一套路.

好多人話分中共同中國人, 講真你見幾多中國人係唔妥中共?

美國當務之急係將中國煞車再趕佢出馬路. 你要一帶一路無問題, 你同第三世界慢慢一戴一露.
如果美國唔再做野, 二十年內油元地位就會煙銷雲散. 世界交易貨幣都會玩完, 唔可以輸出負責美國都會崩潰.

美國要用洗黑錢法 (MLCA 1986) 將全美國既中國移民個底查清. 再強制拍賣由黑錢所得財產收歸國有. 你唔好同我講你係大陸做個書記, 可以有幾十萬美金買樓. 有無報稅記錄?

重有就係起清過去三十年移民人士文件既真確性. 如果係做假就 revoke. 將批垃圾遣返原居地.
當呢批充滿怨氣既中國人返到去中國鬼打鬼, 就會好似木馬屠成咁.
所以晚間新聞會係戲肉
今翅堅仆街鳥
一語中的
Cctvb會唔會唔播當無事
最好就係咁
新聞係咪無賣過?

http://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1421406-20181005.htm?spTabChangeable=0

好多衰野都隻字不提, 轉移視線
【封鎖新疆?】王毅稱「再教育營」是必要措施:讓2,000萬新疆人安心睡覺
https://hk.news.appledaily.com/china/realtime/article/20180930/58741148

中共新疆「教育營」再傳死訊:懷孕婦女、兒童被拘禁,有穆斯林意圖自殺
https://hk.thenewslens.com/article/103756

王毅都承認有教育營喎
永無證明?你想要物證,遲早實越來越多
因為有美國公民做間諜
佢地有份投票
其實舉返有年nba all star 易帝被強國人洗票 票到東岸前鋒第三位
President Xi is a World-Class 仆街 player
(我唔係香港, 睇到西媒都係得人證)

做野一定要搵到實証, 鬼佬叫 Caught Red Handed.
你同我講幾百萬人送晒去勞改, 好難係衛星影唔到.
重有最近話咩 Micro-Chip Hack Apple Amazon.
中國真係咁撚掂就唔洗又偷又搶.

全部都只係為左做鳩中國.

最緊要係擺到明做你.
華文傳媒點報導?
無錯, 最緊要係用各種藉口做9 你, 唔通真係為左世界和平咩, 咁正義既話以色列就唔會咁惡啦

中期選舉後一定有各種制裁, 出年香港關係法會列舉香港係幫兇既罪行
中國超人
火星任務 支國救人
收撚皮啦又黎利益論
美國佬從來都唔係正義
只不過中國更仆街而且香港直接受害所以睇得咁開心

有人話個演講只不過講緊大家都知嘅嘢
其實呢篇嘢俾美國 (同埋佢啲盟友)睇㗎
就算香港都只係我地班連登仔清楚大陸啲衰嘢啫,你喺街是但搵100個人嚟問,可能超過50個答你習帝萬歲萬萬歲
寧畀自由世界霸主蝦
都唔願畀獨裁皇帝恰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞