[推到完場]mike pence 屌9中國

1001 回覆
504 Like 12 Dislike
依家咪嚟解放中國
你冇後路又真係慘啲⋯
中國就係要進步
破舊立新
要民主自由定1984真係我隻狗都識揀
懶中立各打五十大板仲笑鳩child登好威威咁可
講緊child登成班叫春炒貴晒樓/供唔起樓/做樓奴
忽然變有樓階層為自己層樓準備跌價叫好?
大陸班人都識買金 唔信你共產黨
係你啲五毛
中國人特性就係中意騎牆 依度都揾到唔少
佢一鎖 死得仲快
CNN呢d垃圾左膠channel
今日全日梗係係報Kavanaugh啦 得鬼閒理你中國咩
期望班縮骨友會「幫港出聲」?
事實就係美國保住左朝鮮半島冇比金日成同蘇聯佔據
事實就係美國打壓古巴保住南美洲既人民唔會受到共產主義折磨
事實就係美國擊敗蘇聯避免全世界陷入專制同餓荒既陰霾
事實就係美國保護民主國家免受極權主義既侵蝕
你條撚樣支共仔一個point都覆唔到喎
邊個垃圾啲
佢一鎖,香港變得更重要

可以轉定行做買辦了
西方好少政治家好似佢咁了解中共,bannon都係,睇黎支共今次真係仆街嚕
五毛出去自己開post 屌美國啦
我覺得美國都會想keep香港
一來比最後一條輸氣喉釣住支國條命
支始終有人有財有核
唔可以一下子迫佢入絕路

二來,你估美帝冇起香港呢個金魚缸搵著數咩,佢都要保返自己利益

三來,留個大部分仲行英國制度既地方起支國,對美國統籌對支國策略都係利大過弊
有無summary咁?
奧巴馬先勁喎,cairo speech簡直係經典
幾十個人回你段野,你偏偏揀呢個,笑大人個口咩
我老母個層升左10倍 供斷,
我就自求多福,仲有1年先過罰息。
我說服緊我老母 我層樓夠其就賣晒佢去台灣收息退休 3代唔洗做
醒下啦 有2千萬 唔係同1個世界架
仲要香港人可以有雙重身份
台灣唔掂返香港又得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞