[推到完場]mike pence 屌9中國

1001 回覆
504 Like 12 Dislike
正評唔代表d咩 睇討論質數留言數量
好似係amazon委託間加拿大第三方security 公司 check到塊板同design blueprint 有出入
係同一間代工廠出廠嘅底板都有蠱惑
呢啲先真正既好打得,香港個好打得
一講起搞鳩荷里活就諗起啲大作成日放隻景甜入去瘋狂講支那語

而荷里活班左膠就繼續屌Trump叫雞歧視女性

講極都覺得一個中國的原則係唯一一個管理方案
cls,咁撚大單嘢毒果提都唔提,國際即時新聞都仲係全部me2啲嘢,屌佢老母真係民主黨走狗
trump trump 冇10 年任期
做多一屆,八年都夠玩殘佢喇
大陸人個邏輯好簡單:
戰爭/分裂會令樓價跌
樓價一跌會影響成個實體經濟
一崩潰回到改革開放前

咁寧願辛苦D 保持大一統

我寧願咁都要大陸仆街一次!
美國
唔係,支那應該準備緊
有傳係2020
有樣關鍵新聞係支那叫高官子女由美國返去
無哂人質,自然可以放開手腳
留下d comment
一個中國
究竟係一個中華民國 定
中華人民共和國呢?

好明美國認為,我推得A上台,我就可以推B上台
支那玩完
正式宣告,可以毀滅美國資本主義既最新敵人叫中國

全面戰爭已經開始,美國呢個戰爭機器再次啓動
香港人睇路,想要西方民主制定支那式奴材制,係人係鬼自己選舉喇
毒果呢D已經係民主黨前朝棄卒
我信美國係呢家開始,會全力資助任何策反支共既組織
佢唔需要要宣揚民主,只要可以削弱支那勢力就可以,就同對付蘇聯一樣塔利班,獨裁者乜鳩都得,你係同我打中國就可以
最惨係我地無得揀
lm
大把路可以揀,不過港豬返工大過天
話之份工係咪幫人民公社打工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞