[推到完場]mike pence 屌9中國

1001 回覆
504 Like 12 Dislike
btw 係日常生活上美國人平時對d偷雞既小動作會隻眼開隻眼閉,仲會friendly地對你,可能係佢地樂觀同埋冇諗咁多人性陰暗面,但一但佢發覺你呃得佢咁透,將所有罪行列曬出黎,代表你破壞左佢對你既信任,佢唔會再咁天真對你,同你反面個下你會受唔起。
Qe多咗既錢主要係反咉係資本市場而唔係通脹
Mpf強制買入支那公司跑輸幾多
08到依家美股升一倍,港股冇郁過
高鐵港豬澳三跑洗咗香港幾多錢
鉛水沉降邊度黎
中共印左幾多錢無知
話就話4萬億者
有d野你懂的
其實…… 佢地都有得投票㗎,你估中共咩
我都好驚下次投票左膠當道 (尤其是借女權)令侵侵落選,咁就出師未捷身先死啦
睇左轉 Reddit + twitter

1. pence 通俄
2. 大法官 + GOP
好撚大怨氣, 一次過爆哂出黎咁
我都係 我阿婆都因為qe變千萬富老
謝美帝daddy
點解可以咁少人睇
多謝QE, 我兩層樓升咗一倍有多
其實唔提香港有咩好失望
一提香港照呢篇稿既流程
關係法一定會拎出黎講
關係法有咩冬瓜豆腐
香港就真係永不超生
香港呢個咁特殊既位置
一定係繼續悶聲發大財先對各方面最好
大家覺得幾時會第三次世界大戰
戇鳩,梗係等佢打埋香港一份啦,唔通留比中國做逃生門?
係就快,唔好等下個禮拜
做返以前既角色
仲好啦
社會九成人都係傻仔

你睇得多,叻過其他人
到時生存/發達機會就多過其他人
呢到有d人真係反共反到好唔理智,美國係經濟上對世界既霸權持續左幾多年?唔聽佢講就打,sor,美國政府同支那政府真係無分別
不過我覺得 美國d私怨左膠 真係隨時會影響到將來條路
(未至於變返親中 但一定唔會咁明顯反中)

仲要宜家屌埋 media 個左膠小圈子
明明屌緊中國干預創作自由
d女權閪藝人 又準備出黎鬧侵侵
掟個核彈去北京啦
Exac7ly
你地咁樣篤穿民族黨班人
等俾天哥犬決啦
去收錢啦五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞