[推到完場]mike pence 屌9中國

1001 回覆
504 Like 12 Dislike
USA USA
由Trump講要公平貿易同開放外資,就即係外資其實想要大陸呢舊豬肉。共狗最近動作多多派員進駐私企,就係因為呢班有錢人只要有機會一定第一個投美軍。

香港只要有行普通法,只要有西方勢力盤根就衰極有個譜。一日未見鬼佬由香港走佬都仲算安全。Pence今次出黎講野,係擺正態度,共和黨一向相信戰爭係帶領國家成功既方法,上次布殊係中東,今次就係共狗。

我相信中國人!我地唔係穆斯林!我地要係美軍黎到既時候第一時間幫我地呢片土地推翻共狗!希望香港的仆街商人早的嘗試到兩面不是人既滋味!

希望美國有更強經濟手段封鎖狗共,令佢地的仆街鬼打鬼
好似話叫返回國
老生常談
唔使咁失望

香港比支那國內既人為好
睇緊正經野,比幾隻垃圾5毛o係度彈出彈入
真係屌你老母
就係因為有美帝霸權
我地先相對有段和平時間
我屌你老母!

你咪撚又係度轉移視線,你話俾child登仔聽,俾雜種條陷家鏟騎住中國人民會有咩好日子?我巴不得將佢地共狗送上斷頭台凌遲處死,一慰為自由發聲而死既義士,二慰為人民追究不公義而被報復既正直之人,三慰因共狗治下而枉死既冤魂。

你條仆街依家就講,共產黨存在對香港有咩好處?
我地香港人,日日望撚住香港既特首同官員,含撚含到雪雪聲,日日制訂一系列禍國殃民政策,置民生於不顧。呢個就係我地香港人應得既政府?

你食撚屎啦,支那共狗
蜥蜴人
早講好過唔講
早講有機會比你話下事
新邪惡軸心國
唔鎖, 就習既帝位不保
鎖, 最少有13億人陪習豬席做革命

你係習, 你會點做?
唉,美國踼爆中國仆街野道出香港人心聲咁撚大件國際里程先得個160個正評,吹水台個D女朋友再肥就唔屌你就有成10000個正評。睇到都覺得無奈
你放心,侵侵遲早會搞香港,君子報仇,十年未晚
朝鮮半島果到
宜家有人計番數
話戰略意義黎講朝鮮半島唔叫好高
你睇吓肥平, 你話美國知唔知呢
咁先爽,個個都知危機到你仲有得走?
agger
BTW, 南泡同台灣既國運將會調轉
南泡未來既擴張方向係東北亞
果到地緣政治緊張, 風險甚高

而台灣既擴張方向係東南亞
果到和平, 風險較低

呢到最驚既
應該係南泡
無論係南北韓統一, 定兩國平行存在, 甚或是任何方案都好
都對南泡既生存空間不利
特別係南韓既民情同佢既安全形勢相反
南韓未來唔睇好
May姐係度搞brexit傾deal傾唔掂已經煩到頭都大撚埋仲得鬼閒理d偏遠前殖民地
好奇一問今時今日呢個香況係世界舞台仲有幾多價值?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞