[推到完場]mike pence 屌9中國

1001 回覆
504 Like 12 Dislike
咁你就錯啦 共產黨推左咁多年民族主義都咪話冇用
我保守估計宜家8成or above既人應該唔會想中國散
有共慘黨
有高鐵
有遼寧號航母

但全部既槍口都係打返中國人
廣洲 上海 遲早會散
你啲人民carry 晒成班垃圾人口
人口老化緊 今日養得住 日後負擔愈黎愈重
遲早爆煲
雜總爆血管未
維尼做終身

侵係民選 有限期 要徹底幫世界未來改變 一定要做野

甚至從多方面加速中共滅亡 都唔係無可能既事

以確保下一代活係美好既時代
習總係咪仲未訓教?
所以pence 有講:就算以後唔係trump做總統,仍然希望美國人民堅守住佢嘅精神同理念
有預感!港股今天會跌一千點!
所以真係唔駛恨中期選後會唔同世界。一嚟根本 margin 就好細,GOP 絕對係可以守得住兩院。二來真係算啦,人地都差在未講出口係國策,你一廂情願咁望,望極個情況都係唔會變咖喎...
唔好只睇一日,呢個勢會係以年計
2019 世界命運年!!
唔提間諜戰都由自可, 一提真係把撚火
pence無提到既一樣野就係支共策反左一件美國華人出賣美國響支那既情報網, 結果搞到成班agent拉/死曬更導致成個情報網收曬皮
香港作為世界洗黑錢最多既地方
佢地應該唔會摘佢
唔係話中國人冇民族主義
只係當你中共倒退 中國人性格割席就最撚快
上海廣洲呢啲地方生活嘅人民根本醒過鬼
中共啲白痴嘢你都唔會信哂 喺鬼國生活嘅人比你香港人疑心更重
你要正義去太興搵叉燒man.
我哋要既嚟報仇
關於臥底晶片
應該係北韓問題上面
美國已經懷疑機密資料比人偷左
係SINGAPORE美北見面之後
中國都冇咩左右到或有咩意思
應該係被美國試探到有機密資料洩漏
十年一遇股災心有必有因!!!!

十年一遇股災必有因!!!!

中共+習豬頭明日一定又升格為民族之戰

要求道歉
所以支那下步就係充公富人平民資產, 大搞軍事化
要留意目前美國仲係"守" 緊

想美國真係做世界警察, 維護正義
等民主黨啦
P.S. : 佢地仲要柒幾耐......
要睇佢地把唔把握到機會

但點都好過香港既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞