[推到完場]mike pence 屌9中國

1001 回覆
504 Like 12 Dislike
仲差歐洲咋
西瓜靠大邊
而家美加日都同盟左
全世界都係利益論架啦, 二次大戰, 冷戰都係講緊利益

不過有啲人睇中美關係只係普通商人傾生意, 見少少利益就收, 我就睇係冷戰形式既關係, 要徹底重擊中國經濟, 令中國再無能力搞2025計劃, 人仔結算, 傷害美國盟友利益
遣返移民會有dnc阻頭阻勢
用假文件即拉
拉去關塔那麼監獄就啱
列治文市市長選舉 華裔女候選人:中国冇人權問題
https://lih.kg/848372

最撚蠢係支國嘗試搵華爾街美奸 夾返侵轉頭
小學雞
lm
驚到要搵Bloomberg做新聞,痴撚線
唔提香港即係連埋香港都當中國一齊打
講真你話香港人都唔妥中共
但呢啲係睇高層果班
成班政商界你睇下佢地收唔收中共錢?
唔洗習近平, 求其一件人大佢地已經爭住比個屎眼出黎人地玩拳交都得

市民? who care
係care既大陸都開始唔少人反中共啦, 有鬼用理撚得你
你香港又唔係對美國有咩特別價值
幫你做乜

同樣地台灣如果唔係有咁重要既地理位置
美國都理得你死, 最多一齊打埋

見到有人仲幻想美國會救香港就想點醒你
我就覺得攬住中國一齊死都好過比中國食既
本地華文媒體就算
反而台灣仲開放
講到中國科研唔掂,搶撚哂美國intelletual property, 所以打trade war。而家話發現人地放microchip。美國出口術出到咁,而家畫公仔唔洗畫出腸啦?
Trump is just trying to manipulte the world’s opinion towards China...
咁又唔同喎, 木馬晶片點同高科技技術
香港係經濟上對支國有幾重要唔係唔知呀
佢要搞死支國
一係就收香港做𡃁
一係就整死埋香港
塊木馬分分鐘都係買返黎
淫民弊離岸
你唔係唔覺得係trump想迫apple同amazon返美國produce既手段呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞