[推到完場]mike pence 屌9中國

1001 回覆
504 Like 12 Dislike
內衰就有 中國人買野一直用開淘寶假貨 你叫佢比返正價
朕要仆十個
乜冰物冰全部同我捉返返黎等朕屌鑊勁
我覺得佢當左香港係棄子(或者本身就唔重要)
香港依家由上至下都係支那狗把持
搞黎都晒氣
要引爆支那,橋頭堡個角色其實好明顯係台灣
冇計香港人養唔熟靠埋去都會通番賣(美)國
獨派, 歸英派, 自決撚呢個時候應該要出文發聲要求美國制裁賣港賊同港共喇其實
其實香港班官係醒水既 應該暗通美國 學瑞士咁扮中立
不過依目前既777班人既背景同智力 應該唔會有咩好日子過
誠哥走得快好世界
如果有得投票揀投美定投中
唔知結果邊邊多人揀啲呢
你老母個豬閪就同你個狗腦冇分別喇
我會覺得香港係經濟上藥引 而台灣係軍事同民族主義上嘅藥引
暫時呢一刻仲會係投支多
事實上,強國唔會想打台灣
如非去到最後一刻,否則打台灣係自取滅亡喎
其實唔係一定要比西藏重要先拎得黎講
而且人地既聽眾係美國人
需要既係有事實根據之餘
美國人又唔會完全唔知咩事既材料
咁我覺得最少雨傘3個月應該夠資格入選
支那人平時就仗支那個名也文也武, 到臨出事就出賣支共

問題係宜家應該無乜人會再相信支那(亦都唔好信). 記住: 支那人沒有一個係無辜的
相信係當左香港做中國城市
其實唔由Trump講,似乎真係最後通碟前既最後通碟
而且睇彭斯講既嘢咁仔細,其實唔會唔知道香港發生咩事
係呢一次表態後,再睇下Rubio之前推既香港人權法案會唔會打快立法吧
非常同意巴打講法,睇下最近一大堆中國公司嚟香港上巿吸水,就知道香港係經濟金融上既重要。
迫香港接受同股唔同權同生科公司都可以上巿,中國經濟缺錢缺到唔顧食相
屌 無睇直播
唯一成功搵過侵侵著數嘅支國城市
你估美國傻仔咩
插旗插咗咁多年
掌握咗香港咁耐,仲經香港搵咗好撚多錢
瞓醒就當成中國城市
你估美國佬係香港人咁撚善忘咩
執定包袱
香港就算成是不足點都敗事有餘嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞