「好似無人開」女士香水討論 3

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
A la rose 應該會係唯一一枝我會回購,諗唔到用咩就用佢
你嚟啦
A La Rose我淨係趁冇人理打開蓋索過 好毒
A La Rose係女人味
ER感覺好似易入口啲 活潑少少
又溫柔又有女人味,又唔會姣
我聞完之後即刻明點解咁多絲試完即買
連我唔太鍾意玫瑰都忍唔住:「嗚啊」
感覺溫柔得嚟有自信
你哋有無打算買Christmas calendar?
好似好抵但有啲味唔係太OK都包埋
無論係點嘅女人都襯到
我無呀,好似唔係好吸引
其實我唔識聞啲香水係咩style 但呢支真係聞落覺得好舒服
一直唔敢買玫瑰味香水係因為我係學生 驚用呢啲香水太成熟 但呢支真係啱啱好 唔識點形容
鍾意到直頭想買埋佢系列其他啲野
買一對啦
竟然有呢一種噴法?

等我聽日試吓先!
係啊 我frd果日就係 但果日佢好似係話買滿$1800就有
唔知promote係咪又唔同o左
我搵到又燒你
如果兩枝比 A La Rose係大個少少既
正式少少場合我會噴
但又未到duchess rose既 range
試完又報告下
通常玫瑰味/note都好霸道或者好搶
我覺得呢支恰如其分
應該係冇人會討厭嘅味道
每日比你地燒一枝個list遲早水蛇春咁長
兩支比我揀一支會揀A La Rose 百搭啲
DR冇試過 有機會要去聞多啲signature嘅味
唔差在一枝半枝
Les parfums de rosine枝ballerina No.2真係好香
Sample已經用曬 好後悔無買埋先返美國

佢枝vive la mariee都好香 老闆話呢枝叫幸福的味道
我聞完都覺得好幸福

成個brand都好正好少女
duchess rose我噴會變得有flirty味道
唔岩我
你下次再去聞

佢都介紹左呢兩枝比我。。。。
Elizabeth rose我同我個friend都唔鍾意
你覺得點
估唔到咁多絲打鍾意玫瑰 我聞大部分玫瑰都會暈
A la rose都會有少許聞 但佢後尾last嘅note 好女人味 係淡淡花香唔覺玫瑰

香水po竟然開到3 skip咗兩個po冇追
有冇絲鍾意甜味香水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞